Χ.Α.: Γενικές συνελεύσεις

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2007 17:51

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΤΔ

(Αναθεωρημένη Πρόσκληση) - Ετήσια Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Τράπεζας, την 06/06/2007, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:30, στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο, Λευκωσία, Κύπρος, με θέματα ημερησίας διάταξης: ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ: 1. Εξέταση της Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου και των Οικονομικών Καταστάσεων 2006 και έγκριση προτεινόμενου τελικού μερίσματος. 2. Εκλογή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. 3. Καθορισμό της αμοιβής των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. 4. Επαναδιορισμό των ελεγκτών και εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου για καθορισμό της αμοιβής τους. ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ: Το πιο κάτω ψήφισμα προτάθηκε στις 19 Απριλίου 2007 προς υποβολή στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρίας από τον μέτοχο της Εταιρίας Marfin Popular Bank Public Co Ltd, ο οποίος κατείχε κατά την ημερομηνία εκείνη περίπου 8,19% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας, δυνάμει του άρθρου 134 του περί Εταιριών Νόμου της Κυπριακής Δημοκρατίας: Σύνηθες ψήφισμα: «Εντολή και εξουσιοδότηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο όπως επεξεργασθεί και συζητήσει με την Marfin Popular Bank Public Co Ltd τους όρους και τους τομείς στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ των δύο τραπεζών προκειμένου να προκύψουν συνέργειες προς όφελος των μετόχων και των δύο τραπεζών». Σημειώσεις: (α) Ως ημερομηνία προσδιορισμού δικαιούχων για σκοπούς δικαιώματος ψήφου στην πιο πάνω Ετήσια Γενική Συνέλευση ορίζεται η 30η Μαϊου 2007. Με βάση την ημερομηνία αυτή συναλλαγές που θα πραγματοποιούνται από τις 31 Μαϊου 2007 δεν θα λαμβάνονται υπόψη για σκοπούς δικαιώματος ψήφου. Μέτοχοι που έχουν μετοχές καταχωρημένες στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών στην Ελλάδα, δεν χρειάζεται να προβούν στη δέσμευση των μετοχών τους για να ψηφίσουν και/ή να αντιπροσωπευθούν στην Ετήσια Γενική Συνέλευση. (β) Πρόσωπο που δικαιούται να παραστεί και να ψηφίσει κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση δικαιούται να διορίσει αντιπρόσωπό του για να παραστεί και να ψηφίσει στη θέση του. Δεν είναι αναγκαίο να είναι ο αντιπρόσωπος αυτός μέτοχος της Εταιρίας. Το σχετικό έγγραφο πρέπει να κατατεθεί στο εγγεγραμμένο γραφείο της Εταιρίας, Οδός Στασίνου 51, Αγία Παρασκευή, Στρόβολος, 2002 Λευκωσία, τουλάχιστον 48 ώρες πριν από τον χρόνο που ορίστηκε για τη σύγκληση της Συνέλευσης. (γ) Παρακαλούνται οι μέτοχοι και/ή οι πληρεξούσιοι αντιπρόσωποί τους που θα παραστούν στη Συνέλευση, όπως προσκομίζουν την ταυτότητά τους ή άλλο πιστοποιητικό αναγνώρισης. (δ) Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας σε συνεδρία του στις 7 Φεβρουαρίου 2007, αποφάσισε να προτείνει ως ημερομηνία αποκοπής μερίσματος (ex-dividend date) τη Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2007. Το μέρισμα νοουμένου ότι θα εγκριθεί από την Ετήσια Γενική Συνέλευση, θα καταβληθεί στους μετόχους την Τρίτη, 26 Ιουνίου 2007.

ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ Α.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 20/06/2007, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στο 5ον ΧΛΜ Ε.Ο. Λαρίσης-Αθηνών, Λάρισα, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών καταστάσεων της Εταιρίας (Εταιρικών & Ενοποιημένων) με τις σχετικές εκθέσεις του ΔΣ και του Ελεγκτή - Ορκωτού Λογιστή της 36ης εταιρικής χρήσης από 1/1 εως 31/12/2006. 2. Έγκριση διάθεσης κερδών χρήσης 2006. 3. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα και τη διαχείριση της εταιρίας της χρήσης 2006, σε εταιρική και Ενοποιημένη βάση. 4. Έγκριση αμοιβών των μελών του ΔΣ για την χρήση 2006. 5. Έγκριση μισθών μετόχων μελών του ΔΣ για την παροχή εργασίας πέραν των καθηκόντων τους σαν μέλη του ΔΣ, χρήσεως 2006 και για την τρέχουσα χρήση. 6. Τροποποίηση του άρθρου 4 του καταστατικού με επέκταση του σκοπού της Εταιρίας. 7. Εκλογή Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή (τακτικού και αναπληρωματικού) από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για την τρέχουσα χρήση 2007 και καθορισμός της αμοιβής τους. 8. Ενημέρωση για την αγορά ιδίων μετοχών βάσει της απόφασης της ΓΣ της 21/6/2006. 9. Λοιπά θέματα και ανακοινώσεις. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Τακτική Γενική Συνέλευση θα πρέπει να δεσμεύσουν τις μετοχές που κατέχουν, μέσω του χειριστή τους ή μέσω της Ε.Χ.Α.Ε ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (πρώην Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών), εάν ευρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό και να παραλάβουν σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών. Οι Βεβαιώσεις καθώς και τα έγγραφα νομιμοποίησης αντιπροσώπων των Μετόχων, θα πρέπει να κατατεθούν πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της Συνέλευσης στα γραφεία της Εταιρίας (5ο ΧΛΜ Εθν.Οδού Λάρισας-Αθηνών, Λάρισα, ΤΚ 41110, τηλ. 2410688622), στο Τμήμα Μετόχων.

ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε.

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 20/06/2007, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00, στην έδρα της Εταιρίας, Ολύμπου 32, στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Υποβολή προς έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρίας (σε Ενοποιημένη και μη βάση) για τη χρήση 2006 (01.01.2006-31.12.2006) και λήψη απόφασης για τη διάθεση των κερδών της χρήσης αυτής, την ημερομηνία αποκοπής και το χρονικό διάστημα της καταβολής του μερίσματος. 2. Υποβολή προς έγκριση των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών επί των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων (σε Ενοποιημένη και μη βάση) για τη χρήση 2006. 3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της διαχειριστικής χρήσης 2006. 4. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών για τη διαχειριστική χρήση του 2007. 5. Έγκριση των αμοιβών που καταβλήθηκαν με τη μορφή αποζημίωσης (παρ. 2 του άρθρου 24 του K.Ν.2190/1920) σε μέλη του Δ.Σ. κατά τη διάρκεια της χρήσης 2006. 6. Έγκριση προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 5 του K.N.2190/1920. 7. Διάφορες ανακοινώσεις. Στη συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να μετάσχουν είτε αυτοπροσώπως, είτε με αντιπρόσωπο όλοι οι μέτοχοι της Εταιρίας. Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου. Για να μετάσχουν στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση οι μέτοχοι, πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους - μέσω του Χειριστή τους στο Σύστημα ¶ϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) - και να καταθέσουν στην Εταιρία (Ολύμπου 32, 57009 Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, τηλ.: 2310-779713) τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα συνεδρίασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης. Σε περίπτωση που οι μετοχές βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό στο Σ.Α.Τ., οι μέτοχοι πρέπει να δεσμεύσουν με δήλωσή τους στην εταιρία "Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. Συμμετοχών" (πρώην Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε.) το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους και να καταθέσουν στην Εταιρία (Ολύμπου 32, 57009 Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, τηλ.: 2310-779713) τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα συνεδρίασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης. Παρακαλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι να καταθέσουν έγκαιρα τις Βεβαιώσεις τους καθώς και, σε περίπτωση που δεν παρευρεθούν οι ίδιοι, τα πληρεξούσια των αντιπροσώπων τους.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΤΕΒ Α.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 22/06/2007, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:30, στα γραφεία της Εταιρίας, Λουϊζης Ριανκούρ 78Α, στο Δήμο Αθηναίων, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Υποβολή προς έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων και των Ετήσιων Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2006, μετά από ακρόαση των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή. 2. Απαλλαγή των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη διαχείριση της Εταιρείας, τις Οικονομικές Καταστάσεις και τις Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις κατά την εταιρική χρήση 2006. 3. Έγκριση διανομής μερίσματος στους Μετόχους και έγκριση αμοιβών και αποζημιώσεων Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2006. 4. Έγκριση διανομής κερδών στο Προσωπικό της Εταιρείας. 5. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών για τον έλεγχο της χρήσης 01-01-2007 έως 31-12-2007 και καθορισμός της αμοιβής αυτών. 6. Χορήγηση άδειας κατ' άρθρο 23 παρ. 1 του Κ.Ν. 2190/20, όπως ισχύει, στα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στους Γενικούς Διευθυντές και στους Διευθυντές της Εταιρείας, καθώς και στους αντικαταστάτες αυτών, να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση θυγατρικών ή άλλων Εταιρειών, συνδεδεμένων κατά την έννοια του άρθρου 42ε παρ. 5 του Κ.Ν. 2190/20, όπως ισχύει. 7. Παροχή άδειας κατ' άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/20, όπως ισχύει, για σύναψη, παράταση ή ανανέωση συμβάσεων παροχής υπηρεσιών μεταξύ της Εταιρείας και συνδεδεμένων Εταιρειών. 8.Διάφορες ανακοινώσεις. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να παραστούν στη Γενική Συνέλευση οφείλουν, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας, να καταθέσουν στην Εταιρεία την οικεία βεβαίωση του Κ.Α.Α., κατά το άρθρο 51 του Ν. 2396/1996, πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα της συνεδρίασης της Συνέλευσης. Τα πληρεξούσια και εν γένει έγγραφα νομιμοποίησης των εκπροσώπων ή αντιπροσώπων των Μετόχων και τα στοιχεία αυτών πρέπει, επίσης, να κατατεθούν στην Εταιρεία πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα της συνεδρίασης της Συνέλευσης.

REDS Α.Ε.

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 22/06/2007, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:30, στα γραφεία της εταιρίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΤΕΒ ΑΕ, Λουϊζης Ριανκούρ 78Α, στο Δήμο Αθηναίων, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Υποβολή προς έγκριση των Ετησίων Οικονομικών Καταστάσεων και των Ετησίων Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσης που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2006 μετά από ακρόαση των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή. 2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή -Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση 2006 για τη διαχείριση της εταιρίας, τις οικονομικές καταστάσεις, καθώς και για τις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις. 3. Εκλογή ενός Τακτικού και ενός Αναπληρωματικού Ελεγκτή - Λογιστή από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για τον έλεγχο της χρήσης 1/1/2007 έως 31/12/2007 και καθορισμός της αμοιβής αυτών. 4. Έγκριση Διανομής Μερίσματος στους Μετόχους. 5. Χορήγηση άδειας, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 1 του κ.ν. 2190/1920, στα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής Διεύθυνσης ή και σε Διευθυντές, καθώς και τους αντικαταστάτες αυτών, να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση θυγατρικών ή άλλων Εταιριών που επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς. 6. Έγκριση, κατ' άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920, κατάρτισης πράξεων και συναλλαγών και συμβάσεων παροχής υπηρεσιών με συνδεδεμένες εταιρίες. 7. Διάφορες ανακοινώσεις. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να παραστούν στη Γενική Συνέλευση οφείλουν, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας, να καταθέσουν στην Εταιρεία την οικεία βεβαίωση του Κ.Α.Α., κατά το άρθρο 51 του Ν. 2396/1996, πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα της συνεδρίασης της Συνέλευσης. Τα πληρεξούσια και εν γένει έγγραφα νομιμοποίησης των εκπροσώπων ή αντιπροσώπων των Μετόχων και τα στοιχεία αυτών πρέπει, επίσης, να κατατεθούν στην Εταιρεία πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα της συνεδρίασης της Συνέλευσης.

ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Α.Ν.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 24/06/2007, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30, στην αίθουσα ΜΙΝΩΣ, του ξενοδοχείου CANDIA MARIS (ΚΑΝΤΙΑ ΜΑΡΙΣ), στην περιοχή Αμμουδάρα του Δήμου Γαζίου Ηρακλείου Κρήτης, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 1ης Ιανουαρίου 2006 έως 31ης Δεκεμβρίου 2006, με τις σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών. 2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης επί των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων και της διαχείρισης της πιο πάνω χρήσης. 3. Έγκριση αμοιβών και αποζημιώσεων που καταβλήθηκαν στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας κατά το έτος 2006. 4. Εκλογή τεσσάρων (4) τακτικών και δύο (2) αναπληρωματικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας συμφώνως προς το άρθρο 18 του καταστατικού της και το Ν. 3016/2002 όπως ισχύει. 5. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών για τον έλεγχο της χρήσης 2007 και καθορισμός της αμοιβής τους. Οι κ.κ. Μέτοχοι που έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους και επιθυμούν να μετάσχουν της Γενικής Συνέλευσης θα πρέπει να αποταθούν στο χειριστή του λογαριασμού τους και να ζητήσουν τη δέσμευση του συνόλου ή μέρους των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από τον ίδιο τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία θα πρέπει να προσκομίσουν στα γραφεία της εταιρείας πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση (δηλαδή έως και την 18 Ιουνίου 2007). Οι κ.κ. Μέτοχοι που έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους, πλην όμως αυτές ευρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (Ε.Χ.Α.Ε.) - εταιρείας που απορρόφησε το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. - θα πρέπει να ζητήσουν τη δέσμευσή τους από την Ε.Χ.Α.Ε. και να παραλάβουν απ’ αυτήν τη σχετική βεβαίωση για τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση την οποία επίσης θα πρέπει να προσκομίσουν στα γραφεία της εταιρείας πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν απ’ αυτήν (δηλαδή έως και την 18 Ιουνίου 2007). Όσοι εκ των κ.κ. Μετόχων δεν έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους θα πρέπει κατά την ίδια παραπάνω προθεσμία να καταθέσουν στο ταμείο της εταιρείας τα αποθετήρια έγγραφα των μετοχών τους, ή να προσκομίσουν απόδειξη ότι κατέθεσαν τις μετοχές τους στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην Ελλάδα. Τέλος οι κ.κ. Μέτοχοι οφείλουν να προσκομίσουν στην εταιρεία πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση (δηλαδή έως και την 18 Ιουνίου 2007) και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσής τους.

ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ Α.Β.Ε.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 26/06/2007, ημέρα Τρίτη και ώρα 09:00, στην έδρα της Εταιρίας, στο 3ο χλμ. Ε.Ο. Αλεξανδρούπολης - Συνόρων, στην Αλεξανδρούπολη, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Υποβολή για έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων (Ισολογισμός, Λογαριασμός Αποτελεσμάτων Χρήσης, Κατάσταση Μεταβολών Ιδίων Κεφαλαίων, Κατάσταση Ταμειακών Ροών και Σημειώσεις σύμφωνα με τα Δ.Π.Χ.Π.) της εταιρικής χρήσης 2006 μετά από ανάγνωση των εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών. 2. Υποβολή για έγκριση των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων (Ενοποιημένος Ισολογισμός, Ενοποιημένος Λογαριασμός Αποτελεσμάτων Χρήσης, Ενοποιημένη Κατάσταση Μεταβολών Ιδίων Κεφαλαίων, Ενοποιημένη Κατάσταση Ταμειακών Ροών και Ενοποιημένες Σημειώσεις σύμφωνα με τα Δ.Π.Χ.Π ) της εταιρικής χρήσης 2006 μετά από ανάγνωση των εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών. 3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 2006. 4. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για τις οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας και τις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις για τη χρήση 2007 και καθορισμός αμοιβής τους. 5. Έγκριση εκλογής μελών Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων. 6. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 7. Προέγκριση αμοιβών προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την χρήση 1.1.2007 έως 31.12.2007. 8. Έγκριση συμμετοχής μελών Διοικητικού Συμβουλίου και διευθυντικών στελεχών στο Διοικητικό Συμβούλιο ή στη διεύθυνση άλλων εταιρειών. 9. Τροποποίηση του άρθρου 4 (περί σκοπού, δραστηριότητας). 10. Έγκριση τροποποιητικής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου υποβολής του επενδυτικού σχεδίου στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών περί Ν.3299/2004. 11. Διάφορες ανακοινώσεις. Όλοι οι μέτοχοι έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση και να ψηφίσουν, αυτοπροσώπως ή δια αντιπροσώπου. Κάθε μετοχή έχει δικαίωμα μίας ψήφου. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος πρέπει, μέσω του χειριστή τους στο Σύστημα ¶ϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από αυτόν βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν μαζί με τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης στην έδρα της εταιρείας στην Αλεξανδρούπολη 3ο χλμ. Ε.Ο. Αλεξανδρούπολης - Συνόρων (Τμήμα Μετόχων) μέχρι την 20η Ιουνίου 2007. Σε περίπτωση που δεν έχει οριστεί χειριστής και οι μετοχές βρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών θα χορηγείται από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (Πλατεία Μαυροκορδάτου και Αχαρνών 17).

CENTRIC ΠΟΛΥΜΕΣΑ Α.Ε.

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 27/06/2007, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00, στην έδρα της Εταιρίας, Μακρυγιάννη 20, Μοσχάτο, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της χρήσεως 01.01.2006-31.12.2006, της έκθεσης πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου και του προσαρτήματος, καθώς και του πιστοποιητικού ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή επί του ισολογισμού της χρήσεως 2006 (01.01.2006-31.12.2006) και της πρότασης διανομής κερδών. 2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση 01.01.2006-31.12.2006. 3. Έγκριση αμοιβών και εξόδων παραστάσεως των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2006 (01.01.2006-31.12.2006) και προέγκριση αυτών για το έτος 2007 (01.01.2007-31.12.2007). 4. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού ελεγκτή για τον έλεγχο της χρήσεως 2007, καθώς και του αντίστοιχου ενοποιημένου ισολογισμού και καθορισμός της αμοιβής αυτών. 5. Υποβολή και έγκριση πρότασης διανομής μερίσματος. 6. Παρουσίαση και έγκριση Ενοποιημένης Έκθεσης Διαχείρισης Ομίλου. 7. Παρουσίαση και έγκριση Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων του Ομίλου. 8. Έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3156/2003. 9. Παροχή ειδικής εξουσιοδότησης του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας για τον καθορισμό των όρων του κοινού ομολογιακού δανείου, μη μετατρέψιμου σε μετοχές, και την υλοποίηση της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης για την έκδοση αυτού του ομολογιακού δανείου. 10. Επικύρωση εκλογής μελών του ΔΣ από το Διοικητικό Συμβούλιο σε αντικατάσταση παραιτηθέντων. 11. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 12. Τροποποίηση του άρθρου 4 περί του σκοπού της εταιρίας και του άρθρου 1 περί της επωνυμίας, καθώς επίσης και εναρμονισμός εν γένι του καταστατικού της εταιρίας σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΝ2190/1920 όπως ισχύει . Κωδικοποίηση αυτού σε ενιαίο κείμενο. 13. Έκδοση δικαιωμάτων προαίρεσης προς το προσωπικό και τα μέλη του Δ.Σ. της Εταιρείας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 9 του Κ.Ν. 2190/1920 και έγκριση του σχετικού προγράμματος. 14. Παροχή ειδικής εξουσιοδότησης του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας προκείμενου να προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ανεξαρτήτως ποσού εντός της επόμενης πενταετίας. 15. Λοιπά θέματα-Αποφάσεις-Ανακοινώσεις. Στη Συνέλευση αυτή σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρίας έχουν δικαίωμα να μετάσχουν και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, όλοι οι μέτοχοι κάτοχοι τουλάχιστον μίας (1) μετοχής. Οι κύριοι μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην τακτική αυτή Γενική Συνέλευση, πρέπει σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό, να προσκομίσουν στα γραφεία της εταιρίας, στην οδό Μακρυγιάννη 20,Δήμο Μοσχάτου Αττικής, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την συνεδρίαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, σχετική βεβαίωση από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, σύμφωνα με το άρθρο 51 του Ν.2396/1996 ή βεβαίωση που αντιστοιχεί με βεβαίωση του Κ.Α.Α ή να καταθέσουν αυτές σε οποιαδήποτε τράπεζα ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και να προσκομίσουν τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα, καθώς και τα πληρεξούσια των αντιπροσώπων στο ταμείο της εταιρίας πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων.

ΦΙΕΡΑΤΕΞ ΑΦΟΙ ΑΝΕΖΟΥΛΑΚΗ Α.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 27/06/2007, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Νέας Σάντας του Δήμου Γαλλικού Νομού Κιλκίς, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της εταιρίας χρήσης 2006, καθώς και των αντιστοίχων ενοποιημένων, μετά των εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών. 2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 2006. 3. Έγκριση διανομής μερίσματος από τα κέρδη της χρήσης 2006, καθορισμός των δικαιούχων και της ημερομηνίας έναρξης πληρωμής του. 4. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού ορκωτού ελεγκτή για την χρήση 2007. 5. Εκλογή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου η θητεία του οποίου λήγει στις 30-06-2007. 6. Απόφαση για αγορά ιδίων μετοχών με σκοπό την στήριξη της χρηματιστηριακής τιμής της μετοχής, σύμφωνα με τις παρ. 5 -13 του άρθρου 16 του κ.ν. 2190-20. 7. Έγκριση αμοιβών μελών Δ.Σ. για την χρήση 2006 και προέγκριση αμοιβών μελών Δ.Σ. για την χρήση 2007. 8. Διάφορες ανακοινώσεις. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση, οφείλουν να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους μέσω του χειριστή τους στο Σύστημα ¶ϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) ή απευθείας στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (Κ.Α.Α.) και να προσκομίσουν την σχετική βεβαίωση δέσμευσης καθώς και τα έγγραφα νομιμοποίησης των αντιπροσώπων, εφόσον επιθυμούν να παραστούν δια αντιπροσώπιου, στα γραφεία της εταιρίας πέντε (5) πλήρεις ημέρες τουλάχιστον πριν την ημερομηνία της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης δηλαδή μέχρι την Πέμπτη 21-06-2007.

ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ ΠΡΟΦΙΛ Α.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 28/06/2007, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στο 56ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, στα Οινόφυτα Βοιωτίας, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσης 2006 (01.01.2006 - 31.12.2006) έπειτα από ακρόαση των Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή. 2.Υποβολή και έγκριση των Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσης 2006 (01.01.2006 - 31.12.2006) έπειτα από ακρόαση των Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή. 3. Έγκριση διάθεσης καθαρών κερδών της χρήσεως 2006 και έγκριση διανομής μερίσματος στους μετόχους. 4. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για την διαχείριση της εταιρείας, τις Οικονομικές Καταστάσεις και τις Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις. 5. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 6. Έγκριση αμοιβών που χορηγήθηκαν στα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στη χρήση 2006 και προέγκριση για τις αμοιβές των, που θα τους χορηγηθούν κατά την χρήση 2007. 7. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού ελεγκτή για τη χρήση 2007 και έγκριση αμοιβής των. 8. Διάφορα άλλα θέματα και ανακοινώσεις. Για τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, οι κ.κ. Μέτοχοι πρέπει να δεσμεύσουν στο Σύστημα ¶ϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), μέσω του χειριστή τους τον αριθμό των μετοχών με τις οποίες επιθυμούν να συμμετάσχουν. Όσοι από τους Μετόχους διατηρούν τις μετοχές τους στον Ειδικό Λογαριασμό του Σ.Α.Τ. πρέπει να τις δεσμεύσουν στην Ελληνικά Χρηματιστήρια Αθηνών Α.Ε.Και στις δύο περιπτώσεις οι σχετικές βεβαιώσεις δέσμευσης πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρεία (Τμήμα Μετόχων) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης. Στο ίδιο χρονικό διάστημα πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρεία και πληρεξούσια των αντιπροσώπων τους.

MEVACO ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε.

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 29/06/2007, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στη θέση Πράρι-Μουστάκι του Δήμου Ασπροπύργου, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Υποβολή προς έγκριση των Ετησίων Οικονομικών Καταστάσεων (Εταιρικών και Ενοποιημένων) που αφορούν την κλειομένη 13η εταιρική χρήση (1/1/2006 - 31/12/2006). 2. Υποβολή προς έγκριση της Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου και της Έκθεσης των Ελεγκτών για τις Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις που αφορούν την εταιρική χρήση 2006 (1.1.2006-31.12.2006). 3. Έγκριση της διάθεσης (διανομής) κερδών και καταβολής μερίσματος και παροχή προς το Διοικητικό Συμβούλιο των αναγκαίων εξουσιοδοτήσεων. 4. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών της Εταιρείας από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα και για την διαχείριση της κλειομένης χρήσης 2006, καθώς και για τις Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της χρήσης 2006. 5. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή από το μητρώο Ορκωτών Ελεγκτών για τον έλεγχο των ετησίων και εξαμηνιαίων οικονομικών καταστάσεων (Εταιρείας και ενοποιημένων) για την τρέχουσα χρήση 2007 και καθορισμός αμοιβής αυτών. 6. Έγκριση καταβληθεισών αμοιβών στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τις προσφερθείσες από αυτά υπηρεσίες και καθορισμός νέων αμοιβών και μισθών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. 7. Παροχή αδείας σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 1 του κ.ν. 2190/1920 σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Διευθυντές και Γενικούς Διευθυντές της εταιρείας να συμμετέχουν στην διοίκηση άλλων εταιρειών που επιδιώκουν όμοιους, συναφείς ή παρεμφερείς σκοπούς και να ενεργούν για λογαριασμό τρίτων πράξεις που υπάγονται σε κάποιον από τους σκοπούς της εταιρείας. 8. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και ορισμός των ανεξάρτητων μελών αυτού, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.3016/2002, όπως ισχύει σήμερα. 9. Λοιπά θέματα- Ανακοινώσεις. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν, αυτοπροσώπως ή με αντιπρόσωπο, στην Τακτική Γενική Συνέλευση, οφείλουν, σύμφωνα με το Νόμο και το άρθρο 13 του Καταστατικού: - Εάν οι μετοχές τους δεν βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν -μέσω του χειριστή τους- και να παραλάβουν από αυτόν την σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρείας (θέση Πράρι Μουστάκι, Ασπρόπυργος 19300), πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνελεύσεως (δηλαδή μέχρι και την 22 Ιουνίου 2007). - Εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό να δεσμεύσουν με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Αθηνών (ΕΧΑΕ) το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (ΕΧΑΕ) την σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρείας (θέση Πράρι Μουστάκι, Ασπρόπυργος 19300), πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνελεύσεως (δηλαδή μέχρι και την 22 Ιουνίου 2007). Οσοι από τους μετόχους είναι νομικά πρόσωπα πρέπει εντός της ιδίας προθεσμίας να καταθέσουν, σύμφωνα με το νόμο, και τα νομιμοποιητικά τους έγγραφα. Επίσης εντός της ίδιας πενθήμερης προθεσμίας πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν δι' αντιπροσώπου στην ανωτέρω Συνέλευση, οφείλουν να καταθέσουν ή να αποστείλουν στο Ταμείο της εταιρείας τα έγγραφα νομιμοποίησης των αντιπροσώπων τους.

ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Α.Β.Ε.Ε.

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 29/06/2007, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00, στα γραφεία του υποκαταστήματος της Εταιρίας, στην Πεύκη Αττικής, Αγ. Γεωργίου 40-44 (Β΄ όροφος), με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων βάση Δ.Π.Χ.Π. της 17ης χρήσης (1/1/2006-31/12/2006) της εταιρίας και της 8ης του Ομίλου μετά από ακρόαση και έγκριση της έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου και του πιστοποιητικού του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή. 2. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τις ανωτέρω οικονομικές καταστάσεις και τη διαχείριση της χρήσης 2006. 3. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή για τους ελέγχους της χρήσης 2007 και καθορισμός της αμοιβής τους. 4. Έγκριση καταβολής αμοιβών σε μέλη του Δ.Σ. 5. Ενημέρωση των μετόχων σε διάφορα θέματα. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στη Γενική Συνέλευση οφείλουν να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους μέσω του χειριστή τους στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (ΣΑΤ) ή, αν οι μετοχές τους βρίσκονται σε Ειδικό Λογαριασμό του ΣΑΤ, με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε., και να καταθέσουν τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης μετοχών και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης των αντιπροσώπων, στα γραφεία της έδρας της εταιρείας (Λυγιάς Ναυπάκτου) ή του υποκαταστήματος της (Αγ. Γεωργίου 40-44, Πεύκη Αττικής), πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης.

ΚΡΕ.ΚΑ Α.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 29/06/2007, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στην Πέρνη Ν. Καβάλας, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών για τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις που αφορούν την εταιρική χρήση 2006 (01.01.2006-31.12.2006). 2. Υποβολή και έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 2006 (01.01.2006-31.12.2006). 3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση 01.01.2006-31.12.2006 και τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της ίδιας χρήσης. 4. Εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού ορκωτού ελεγκτή για την χρήση 01.01.2007 έως 31.12.2007. 5. Έγκριση αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την χρήση 2006 και προέγκριση των αμοιβών αυτών για την χρήση 2007. 6. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 7. Διάφορα άλλα θέματα και ανακοινώσεις. Σύμφωνα με το καταστατικό της εταιρείας οι κύριοι μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην Τακτική Γενική Συνέλευση, θα πρέπει να προσκομίσουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά στα γραφεία της εταιρείας στην Πέρνη Ν. Καβάλας, πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν από την Τακτική Γενική Συνέλευση. α) Τη βεβαίωση δέσμευσης των μετοχών τους, την οποία θα ζητήσουν από το χειριστή του λογαριασμού τους ή τη βεβαίωση δέσμευσής τους από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. (Κ.Α.Α.) σε περίπτωση που οι μετοχές τους βρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό του Κ.Α.Α. και β) Τυχόν εξουσιοδοτήσεις για την εκπροσώπησή τους.

F.H.L. Η. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ - ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΑΒΕΕ

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 30/06/2007, ημέρα Σάββατο και ώρα 12:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στη Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ) Δράμας, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση: α) των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 1.1.2006 ως 31.12.2006 σε εταιρικό και ενοποιημένο επίπεδο [ήτοι του ατομικού Ισολογισμού και του Ενοποιημένου Ισολογισμού της περιόδου 1.1.2006 ως 31.12.2006, των καταστάσεων αποτελεσμάτων περιόδου 1.1.2006 ως 31 12.2006 (εταιρείας και ομίλου), της κατάστασης ταμειακών ροών (εταιρείας και ομίλου) περιόδου 1.1.ως 31.12.2006 και του πίνακα μεταβολών καθαρής θέσης (εταιρείας και ομίλου) περιόδου 1.1. ως 31.12.2006], καθώς και των σημειώσεων που αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα τους, β) της έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας επί των εταιρικών και ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων χρήσης 1.1.2006 ως 31.12.2006 και γ) της έκθεσης ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή επί των οικονομικών καταστάσεων (εταιρείας και ομίλου) χρήσης 1.1. ως 31.12.2006. 2. Έγκριση διάθεσης κερδών χρήσης 2006. 3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή της Εταιρείας από την ευθύνη οποιασδήποτε φύσεως, αναφορικά με τον Ισολογισμό, τις λοιπές οικονομικές καταστάσεις και τη διαχείριση εν γένει της χρήσεως 2006 [1/1-31/12/2006], εταιρικής και ενοποιημένης. 4. Εκλογή ελεγκτών (τακτικού και αναπληρωματικού) για τη χρήση 2007 και καθορισμός της αμοιβής τους. 5. Διάφορες ανακοινώσεις. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στη Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το νόμο, οφείλουν να καταθέσουν στα γραφεία της έδρας της εταιρίας στη Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ) Δράμας), πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ως άνω ορισθείσα για την Συνέλευση ημερομηνία, ορίζοντας ταυτόχρονα και τον τυχόν αντιπρόσωπό τους, την σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης των Μετοχών τους που θα παραλάβουν από τον Χειριστή του λογαριασμού τους στο Σύστημα Αύλων Τίτλων (ΣΑΤ) εάν οι μετοχές τους δεν βρίσκονται στον Ειδικό λογαριασμό ή από την εταιρία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (πρώην ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩN) εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό λογαριασμό.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα