Ανάκληση φορτηγών οχημάτων Mercedes - Benz Atego

Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2007 15:46

Πρόγραμμα ανάκλησης φορτηγών οχημάτων Mercedes-Benz μοντέλο Atego εκτελούν η εταιρεία MERCEDES-BENZ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε. σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου.

Η ανάκληση περιλαμβάνει 154 φορτηγά οχήματα, παραγωγής από Ιανουάριο 2004 έως Σεπτέμβριο 2005, στα οποία στον μπροστινό άξονα έχουν τοποθετηθεί μουαγιέ με ενσωματωμένα ρουλεμάν τροχού. Εάν εισχωρήσει νερό στην εσωτερική τσιμούχα ρουλεμάν τροχού μπορεί να προκληθεί διάβρωση και ολική βλάβη στα ρουλεμάν. Σε περίπτωση ολικής βλάβης στα ρουλεμάν ενδέχεται μέσω των πλάγιων πιέσεων που ασκούνται κατά την οδήγηση να μην εξασφαλίζεται πλέον η σύσφιξη του τροχού.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με τα ανωτέρω θέματα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να επισκεφθούν τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz, προκειμένου να ελέγξει και να επιδιορθώσει το αυτοκίνητό τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης MERCEDES-BENZ στο τηλέφωνο 800 11 76000.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα