ΠΣΕ: Την Τετάρτη 6/6 η ετήσια γενική γενική συνέλευση

Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2007 10:28

Η εξέλιξη των ελληνικών εξαγωγών και του εμπορικού ισοζυγίου κατά το έτος 2006, οι προοπτικές που διαγράφονται για το τρέχον έτος, η επισήμανση των κυριότερων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ελληνικές επιχειρήσεις κατά την άσκηση των επενδυτικών και εξαγωγικών τους δραστηριοτήτων, τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και τη διατήρηση της ανοδικής πορείας των εξαγωγών θα είναι τα κύρια σημεία της ομιλίας της Προέδρου κας Χριστίνας Σακελλαρίδη κατά τη διάρκεια της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2007 και ώρα 6:00 μ.μ. στην αίθουσα του 8ου ορόφου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), Ακαδημίας 7-9, Αθήνα.

Θα ακολουθήσει ενημέρωση και συζήτηση επί των πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2006 και απαλλαγή αυτού από κάθε ευθύνη, καθώς και έγκριση του Οικονομικού Απολογισμού έτους 2006 και Προϋπολογισμού 2007.

Στο δεύτερο μέρος της Γενικής Συνέλευσης θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης που θα ηγηθεί του Συνδέσμου στα επόμενα τέσσερα χρόνια.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα