ΧΑΑ: Γενικές Συνελεύσεις

Τρίτη, 06 Μαρτίου 2001 15:48

ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 16/3/2001, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00, στο Ηράκλειο, στην έδρα της εταιρίας Κορωναίου 14, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Αγορά ιδίων μετοχών της εταιρίας μέσω του Χ.Α.Α. σύμφωνα με το Κ.Ν. 2190/1920 άρθρο 16.

2. Επικύρωση διαφόρων συμβάσεων.

ALPHA BANK A.E.

Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 20/3/2001, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00, στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Υποβολή προς έγκριση του Ισολογισμού της 31.12.2000 και των λοιπών ετησίων οικονομικών καταστάσεων, μετά των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών.

2. Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη για τη χρήση του έτους 2000.

3. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών, τακτικών και αναπληρωματικών, για τη χρήση του έτους 2001 και έγκριση της αμοιβής τους.

4. Έγκριση των σχεδίων της συμβάσεως και της πράξεως συγχωνεύσεως των εταιριών "Alpha Τράπεζα Α.Ε." και "Άλφα Ανώνυμη Εταιρία Παροχής Οικονομικών και Επενδυτικών Υπηρεσιών και Συμβουλών" με απoρρόφηση της δεύτερης από την πρώτη, έγκριση τoυ Iσoλoγισμoύ Μετασχηματισμoύ της Alpha Bank μετά των σχετικών πιστoπoιητικών ελέγχoυ των Ορκωτών Ελεγκτών, της Εκθέσεως τoυ Διoικητικoύ Συμβoυλίoυ κατ΄άρθρο 69 παράγρ.4 του κ.ν.2190/1920, και ορισμός εκπρoσώπωv για τηv υπoγραφή της συμβoλαιoγραφικής πράξεως και τη διεvέργεια κάθε άλλης πράξεως ή δηλώσεως πoυ απαιτείται για τo σκoπό αυτό.

5. Έγκριση, κατ' άρθρo 23α του κ.v. 2190/1920, των σχεδίων της συμβάσεως και της πράξεως συγχωνεύσεως των εταιριών "Alpha Τράπεζα Α.Ε." και " Άλφα Ανώνυμη Εταιρία Παροχής Οικονομικών και Επενδυτικών Υπηρεσιών και Συμβουλών" με απoρρόφηση της δεύτερης από την πρώτη.

6. Αύξηση τoυ μετoχικoύ κεφαλαίoυ α) με τo πoσό τoυ εισφερομέvoυ μετoχικoύ κεφαλαίoυ της " Άλφα Ανώνυμη Εταιρία Παροχής Οικονομικών και Επενδυτικών Υπηρεσιών και Συμβουλών", λόγω απoρροφήσεώς της, και έκδοση, σε άϋλη μoρφή, 22.950.000 νέωv κoιvώv οvoμαστικώv μετά ψήφoυ μετoχώv και β) με κεφαλαιoπoίηση απoθεματικώv για τη στρoγγυλoπoίηση της οvoμαστικής αξίας κάθε μετοχής από Δρ. 1.564 σε Δρ.1.400, αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού και χορήγηση ανεκκλήτου εντολής προς τo Διoικητικό Συμβoύλιo για τηv τακτoπoίηση τωv τυχόν κλασματικώv δικαιωμάτων.

7. Έγκριση τωv μέχρι σήμερα πράξεωv, εvεργειώv και δηλώσεωv τoυ Διoικητικoύ Συμβoυλίoυ της Τραπέζης, τωv πρoστηθέvτωv και τωv πληρεξoυσίωv του για τη συγχώvευση των εταιριών "Alpha Τράπεζα Α.Ε." και

"Άλφα Ανώνυμη Εταιρία Παροχής Οικονομικών και Επενδυτικών Υπηρεσιών και Συμβουλών " με απoρρόφηση της δεύτερης από την πρώτη.

8. Έγκριση του από 30.9.1999 Ισολογισμού Μετασχηματισμού της Ιονικής και Λαϊκής Τραπέζης Ελλάδος Α.Ε., μετά των λοιπών οικονομικών καταστάσεων.

9. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. της Ιονικής και Λαϊκής Τραπέζης Ελλάδος Α.Ε. για τη διαχειριστική περίοδο από 1.1.1999 έως την 25.4.2000.

10. Απαλλαγή των τακτικών Oρκωτών Eλεγκτών της Ιονικής και Λαϊκής Τραπέζης Ελλάδος Α.Ε. για τη διαχειριστική περίοδο από 1.1.1999 έως την 25.4.2000.

11. Συμπλήρωση και τροποποίηση της Αποφάσεως της Γενικής Συνελεύσεως της 11.4.2000 για τη διάθεση δικαιωμάτων προαιρέσεως επί μετοχών της Τραπέζης σε Στελέχη της.

12. Έγκριση, κατ' άρθρo 23α του κ.v. 2190/1920, του προγράμματος διαθέσως δικαιωμάτων προαιρέσεως επί μετοχών της Τραπέζης σε Στελέχη της.

13. Έγκριση της αμοιβής των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

14. Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 23 του κ.ν. 2190/1920, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής Διευθύνσεως ή και σε Διευθυντές να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση εταιριών του Ομίλου που επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς.

Όλοι οι Μέτοχοι της Τραπέζης έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στη Συνέλευση και να ψηφίσουν, αυτοπροσώπως ή δι' αντιπροσώπου. Κάθε μετοχή έχει δικαίωμα μίας ψήφου.

Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Συνέλευση πρέπει, μέσω του χειριστού τους στο Σύστημα Άϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), να δεσμεύσουν το σύνολο ή μερος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν απ' αυτόν βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν μέχρι την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2001 σε οποιοδήποτε Κατάστημα της Alpha Bank. Σε περίπτωση που δεν έχει ορισθεί χειριστής και οι μετοχές ευρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών θα χορηγείται από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (Πεσμαζόγλου 1).

Οι μέτοχοι μπορούν επίσης να καταθέσουν τις βεβαιώσεις δεσμεύσεως μετοχών σε οποιαδήποτε τράπεζα στο εσωτερικό ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και για το εξωτερικό στα Καταστήματα της Τραπέζης ή στην Alpha Bank London, Alpha Τράπεζα Λίμιτεδ, Alpha Bank Romania και Kreditna Banka AD. Skopje ή σε οποιαδήποτε άλλη τράπεζα και να προσκομίσουν την απόδειξη που θα τους χορηγηθεί, ως και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσωπεύσεως στο Κεντρικό Κατάστημα της Alpha Bank, Σταδίου 40 (Υπηρεσία Μετόχων) μέχρι την 14 Μαρτίου 2001.

Επειδή για ορισμένα εκ των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως απαιτείται αυξημένη απαρτία, παρακαλούνται οι Μέτοχοι να φροντίσουν να καταθέσουν εγκαίρως, κατά τα ως οριζόμενα, τις βεβαιώσεις δεσμεύσεως μετοχών και σε περίπτωση μη αυτοπροσώπου εμφανίσεώς τους στη Συνέλευση, να ορίσουν εκπρόσωπό τους.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΛΦΑ
  • ΔΟΜΙΚ



Σχολιασμένα