Στην τελική ευθεία για την «City Break Expo 2007»

Τρίτη, 05 Ιουνίου 2007 21:09

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για την διεξαγωγή της διεθνούς εκθέσεως τουρισμού πόλεων «City Break Expo 2007» και του Ετήσιου Συνεδρίου του επίσημου Ευρωπαϊκού Δικτύου Τουριστικών Οργανισμών Πόλεων «European Cities Marketing», τα οποία διοργανώνονται από της 11 έως τις 16 Ιουνίου στο Κλειστό του Φαλήρου (ΤάεΚβοΝτο) και το ξενοδοχείο Intercontinental αντιστοίχως.

Ο Δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης Αθηνών σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και τον ΕΟΤ διεκδίκησαν επιτυχώς την ανάληψη της διοργάνωσης τον Ιούνιο του 2006 με σκοπό να εκμεταλλευτούν στον μέγιστο δυνατό βαθμό τη διεθνή προβολή της εκθέσεως και τη σημασία της στην εξειδικευμένη αγορά του τουρισμού πόλεων, η οποία ενδιαφέρει άμεσα την Αθήνα.

Η έκθεση διοργανώνεται σε συνεργασία με την μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων τουρισμού, την βρετανική Reed Travel Exhibitions (διοργανώτρια της WTM του Λονδίνου και της EIBTM της Βαρκελώνης μεταξύ άλλων).

Η έκθεση είναι αυστηρά επαγγελματική και απευθύνεται σε στοχευμένο κοινό με στόχο την επίτευξη επιχειρηματικών συμφωνιών και συνεργασιών. Θα φιλοξενήσει 200 Tour Operators της διεθνούς τουριστικής αγοράς.

Το συνέδριο διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Δικτύου Τουριστικών Οργανισμών Πόλεων «European Cities Marketing» με θέμα τον Ηλεκτρονικό Τουρισμό και τα Διαδικτυακά Συστήματα Διαχείρισης Προορισμών (Destination Management Systems) και θα επικεντρωθεί σε επιτυχημένες πρακτικές από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη καθώς και στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας μεταξύ 75 υψηλά ιστάμενων στελεχών από ευρωπαϊκές πόλεις-μέλη του δικτύου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα