Επισκόπηση οικονομικού Τύπου

Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2007 08:04

* ΕΞΠΡΕΣ: "Υπό την απειλή προστίμων οι επενδύσεις των Ταμείων. Βιβλίο τοποθετήσεων και ενημέρωση Επιτροπής Ελέγχου εντός 10ημέρου για τις επιλογές".

* ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Τραπεζίτες τώρα στα Ταμεία. Ειδικοί διαχειριστές για τα αποθεματικά. Νομοθετικές ρυθμίσεις, αλλά μετά το σκάνδαλο των ομολόγων".

* ΚΕΡΔΟΣ: "Στις 5.300 μονάδες βάζει τον πήχη η Eurobank. Αισιόδοξες προβλέψεις".

* ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Αλλάζουν οι κανόνες για τις επενδύσεις των Ταμείων. Προβλέπονται όρια για τοποθετήσεις σε ακίνητα, ΣΔΙΤ και μετοχές".

Ασφαλιστικά Ταμεία

Η ΕΞΠΡΕΣ αναφέρει ότι "Ασφαλιστικές δικλίδες για τον έλεγχο των επενδύσεων και την αξιοποίηση της περιουσίας των ασφαλιστικών ταμείων εισάγει το νομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Απασχόλησης Β. Μαγγίνας".

Eurobank

Το ΚΕΡΔΟΣ γράφει ότι "Υψηλότερα βάζει τον πήχη η Eurobank για τη Σοφοκλέους, υπό την προϋπόθεση όμως ότι η αύξηση της κερδοφορίας των επιχειρήσεων θα συνεχισθεί και το δεύτερο τρίμηνο. Ειδικότερα, ο στόχος της Eurobank για τις 4.900 μονάδες εφέτος έχει ήδη εκπληρωθεί (η αγορά δεν έχει ακόμη τιμολογήσει τη διενέργεια εκλογών) και δύναται να αναθεωρηθεί για τις 5.300 μονάδες μετά τον Αύγουστο".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα