Χ.Α.: Αλλαγές σε δείκτες από 11 Ιουνίου

Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2007 12:44

Σε συνέχεια σχετικής απόφασης του διοικητικού συμβουλίου του Χ.Α., από τη συνεδρίαση της Δευτέρας 11 Ιουνίου 2007 θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες αλλαγές στη σύνθεση των Δεικτών της Αγοράς Αξιών του Χ.Α.:

FTSE/X.A. SmallCap 80

Οι μετοχές των εταιρειών "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ Α.Ε.", "LAVIPHARM Α.Ε." και "ALTEC Α.Β.Ε.Ε." αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές των εταιρειών "NEXANS ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε." με στάθμιση 30%, "ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ" με στάθμιση 30% και "PROFILE A.E.B.E. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ" με στάθμιση 50%.

FTSE/X.A. 140

Οι μετοχές των εταιρειών "NEXANS ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε." με στάθμιση 30%, "ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ" με στάθμιση 30% και "PROFILE A.E.B.E. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ" με στάθμιση 50% εισέρχονται στον Δείκτη συνέπεια της συμμετοχής τους στην σύνθεση του Δείκτη FTSE/X.A. SmallCap 80.

FTSE/X.A. Εμπορίου

Οι μετοχές της εταιρείας "ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ" εισέρχονται στον Δείκτη με στάθμιση 30% συνέπεια της συμμετοχής τους στην σύνθεση του Δείκτη FTSE/X.A. 140.

FTSE/X.A. Τεχνολογίας

Οι μετοχές των εταιρειών "NEXANS ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε." με στάθμιση 30% και "PROFILE A.E.B.E. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ" με στάθμιση 50% εισέρχονται στον Δείκτη συνέπεια της συμμετοχής τους στην σύνθεση του Δείκτη FTSE/X.A. 140.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα