EETT: Προσωρινά μέτρα κατά ΟΤΕ

Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2007 16:52

Τη λήψη νέων προσωρινών μέτρων κατά του ΟΤΕ για θέματα Αδεσμοποίητης Πρόσβασης στον Τοπικό Βρόχο (ΑΠΤΒ) αποφάσισε χθες η ΕΕΤΤ, κατόπιν εξέτασης καταγγελιών των εταιρειών TELLAS, TELEDOME, VIVODI και FORTHNET, για τη μη τήρηση από την πλευρά του ΟΤΕ, των διαδικασιών που προβλέπονται στη νέα Προσφορά Αναφοράς για την παροχή ΑΠΤΒ, γνωστή και ως RUO.

Σύμφωνα με την Απόφαση της ΕΕΤΤ, ο ΟΤΕ υποχρεούται να συμμορφωθεί με τις υποχρεώσεις Παροχής ΑΠΤΒ, όπως αυτές του επιβλήθηκαν με βάση το ισχύον RUO και ειδικότερα:

1. Να αποκαταστήσει άμεσα και ουσιαστικά τις βλάβες των συνδρομητών της εταιρείας VIVODI έως τις 15 Ιουνίου 2007.

2. Να ενεργοποιήσει τους μεριζόμενους και πλήρεις βρόχους που έχουν αιτηθεί καταναλωτές στην εταιρία VIVODI έως τις 15 Ιουνίου 2007. Επισημαίνεται ότι οι εν λόγω αιτήσεις εκκρεμούν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

3. Να παραδώσει στις εταιρίες TELLAS, TELEDOME, VIVODI και FORTHNET 42.600 επιπλέον ζεύγη συνδετικού καλωδίου για την εξυπηρέτηση αιτημάτων τοπικού βρόχου των καταναλωτών μέχρι το τέλος Ιουνίου 2007.

Σε περίπτωση μη τήρησης των ανωτέρω υποχρεώσεων, η ΕΕΤΤ απειλεί να επιβάλει στον ΟΤΕ χρηματικές κυρώσεις ανά ημέρα καθυστέρησης.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα