Αδυνατεί να παραστεί ενώπιον της Επιτροπής ο Γ. Παπαμαρκάκης

Υπόθεση ομολόγων
Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2007 18:49

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής κ. Θεόδωρο Σκρέκα, ο κ. Γιώργος Παπαμαρκάκης, εκπροσωπώντας την North Asset Management, γνωστοποίησε τα εξής:

«Η North Asset Management θα εκπροσωπηθεί στη Βουλή στις 12.6.2007 από τον Γενικό Διευθυντή κ. Louis Plowden-Wardlaw, ο οποίος θα παράσχει πληροφορίες σε σχέση με τα ερωτήματα που περιέχονται στην από 26.4.2007 αίτηση μελών της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, με σκοπό τη διευκόλυνση του έργου της.

Ο κ. Γιώργος Παπαμαρκάκης αδυνατεί να παρουσιαστεί ενώπιον της Επιτροπής, δεδομένου ότι βρίσκονται σε εξέλιξη η προκαταρκτική εξέταση που διεξάγει η Εθνική Αρχή του άρθρου 7 του ν. 3424/2005, καθώς και η προκαταρκτική εξέταση που διεξάγει η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών. Ο χαρακτήρας των διαδικασιών αυτών είναι μυστικός, με σκοπό αφ’ ενός την ακώλυτη και αποτελεσματική συλλογή των αποδεικτικών στοιχείων για την ερευνώμενη υπόθεση και εφ’ ετέρου για την προστασία των εμπλεκόμενων προσώπων.

Στο πλαίσιο των παραπάνω διαδικασιών, ο κ. Παπαμαρκάκης έχει ανταποκριθεί άμεσα όποτε του ζητήθηκε, με σκοπό τη διευκόλυνση του έργου της Δικαιοσύνης».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα