Επίσκεψη Αρχηγού Λιμενικού Σώματος στην ΕΑΒ

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2007 15:19

Τις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) επισκέφθηκε σήμερα o Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχος κ. Ηλίας Σιωνίδης (Λ.Σ.), συνοδευόμενος από τον διευθυντή του επιτελικού του γραφείου Αρχιπλοίαρχο κ. Μ. Σαρλή, τον Δ/ντη Ε’ κλάδου Αρχιπλοίαρχο κ. Α. Πιτσουλάκη, τον Υπασπιστή του Υποπλοίαρχο κ. Ν. Φαγογένη, καθώς και άλλους επιτελείς.

Ο Αρχηγός και οι επιτελείς του είχαν συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δ.Σ της ΕΑΒ κ. Κυριάκο Λινάκη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Τάσο Φιλιππάκο τον Διοικητή της ΥΠΑΕΑΒ κ. Βασίλη Χελά και στελέχη της εταιρείας κατά την διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε για τις δυνατότητες, τις τρέχουσες εξελίξεις, τα μελλοντικά σχέδια και τα προγράμματα της ΕΑΒ.

Επίσης συζητήθηκαν θέματα υπάρχουσας συνεργασίας όπως είναι η δορυφορική διασύνδεση από την ΕΑΒ 95 λιμενικών σταθμών καθώς και θέματα ευρύτερης στρατηγικής συνεργασίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ της ΕΑΒ και της Λιμενικού Σώματος, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι οι προοπτικές συνεργασίας και σε άλλους τομείς είναι ιδιαίτερα σημαντικές, εκτιμώντας τις δυνατότητες και υπηρεσίες της μεγαλύτερης αμυντικής και αεροναυπηγικής εταιρείας της χώρας.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Κυριάκος Λινάκης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΑΒ κ. Τάσος Φιλιππάκος εξέφρασαν και εκείνοι με τη σειρά τους, την ευαρέσκεια τους για την μέχρι σήμερα επιτυχημένη πορεία συνεργασίας της ΕΑΒ και του Λ.Σ., τονίζοντας παράλληλα ότι οι υπηρεσίες και οι πολυσχιδείς δυνατότητες της εταιρείας, αναμένεται να ενισχύσουν και να διευρύνουν την συνεργασία των δύο μερών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα