Χ.Α. - Γενικές Συνελεύσεις

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2007 17:42

Α. ΚΑΛΠΙΝΗΣ - Ν. ΣΙΜΟΣ Α.Ε.Β.Ε. *

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 27/06/2007, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:00, στα γραφεία και έδρα της Εταιρίας, Λεωφ. Αγ. Ιωάννου (Διυλιστηρίων), περιοχή Αγ. Ιωάννης, στον Ασπρόπυργο, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ελεγκτή επί των Εταιρικών και των Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων για την χρήση 2006. 2. Υποβολή και έγκριση των Εταιρικών και των Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων για την χρήση 2006 οι οποίες έχουν καταρτιστεί σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης και απόφαση για την Διάθεση των Κερδών χρήσεως 2006. 3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την διαχείριση και τον έλεγχο της χρήσης 2006. 4. Εκλογή ενός Τακτικού και ενός Αναπληρωματικού ελεγκτή από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών για την χρήση 2007 και καθορισμός αμοιβής τους. 5. Έγκριση αμοιβών-αποζημίωσης των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2006 και προέγκριση για το έτος 2007. 6. Παροχή αδείας, κατ' άρθρο 23 παρ. 1 του κ.ν. 2190/1920, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στους Διευθυντές της εταιρίας να μετέχουν στη διοίκηση των συνδεδεμένων (κατά την έννοια του άρθρου 42ε παρ. 5 του κ.ν. 2190/1920) εταιριών. Οι κ.κ. μέτοχοι που θέλουν να πάρουν μέρος στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους μέσω του Χειριστή τους στο Σύστημα ¶ϋλων Τίτλων (ΣΑΤ) ή (εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό στο ΣΑΤ) μέσω της Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. (πρώην ΚΑΑ) και να καταθέσουν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών καθώς και τα έγγραφα αντιπροσώπευσης, πέντε (5) τουλάχιστον πλήρης ημέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, λεωφόρος Αγ. Ιωάννου (Διυλιστηρίων) περιοχή Αγ. Ιωάννης στον Ασπρόπυργο.

ΒΙΟΣΩΛ Α.Β.Ε. *

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων κατόχων προνομιούχων μετοχών της Εταιρίας, την 06/07/2007, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00, στην έδρα της Εταιρίας, Θέση Πετρέζα, Σπάτα Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση προγράμματος διάθεσης μετοχών στο προσωπικό και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας με την μορφή δικαιώματος προαιρέσεως αγοράς των μετοχών αυτών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13§9 του ΚΝ2190/1920 όπως ισχύει. 2. Διάφορες προτάσεις και ανακοινώσεις. Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να μετάσχουν αυτοπροσώπως ή με αντιπρόσωπο όλοι οι μέτοχοι της εταιρίας. Για να μετάσχουν στην Γενική Συνέλευση οι μέτοχοι πρέπει να δεσμεύσουν τον αριθμό των μετοχών με τις οποίες επιθυμούν να συμμετάσχουν στο σύστημα άυλων τίτλων (Σ.Α.Τ.) μέσω του χειριστού τους. Όσοι από τους μετόχους διατηρούν τις μετοχές τους στον ειδικό λογαριασμό του Σ.Α.Τ. πρέπει να τις δεσμεύσουν στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών. Και στις δύο περιπτώσεις οι σχετικές βεβαιώσεις δέσμευσης πρέπει να κατατεθούν στην εταιρία (Τμήμα μετόχων) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης. Στην ίδια προθεσμία πρέπει να κατατεθούν στην εταιρία και τα έγγραφα αντιπροσώπευσης ή τα Νομιμοποιητικά έγγραφα (αν πρόκειται για Νομικό Πρόσωπο).

ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Α.Β.Ε.Ε.Α. ΔΡΟΜΕΑΣ *

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 13/07/2007, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στην ΒΙ.ΠΕ. ΣΕΡΡΩΝ, Τ.Κ. 621 21 ΛΕΥΚΩΝΑΣ ΣΕΡΡΩΝ, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση μέρους αποθεματικών διαφοράς από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιον, που υφίστανται από την εισαγωγή των μετοχών της Εταιρίας στο Χ.Α., με την αύξηση της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής, την εν συνεχεία μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής (split) και την έκδοση ισάριθμων νέων κοινών ονομαστικών μετοχών που θα διατεθούν δωρεάν στους μετόχους με αναλογία μία (1) νέα μετοχή ανά μία (1) παλαιά με τροποποίηση του άρθρου 5 (παραγρ. Α) του καταστατικού της Εταιρίας. 2. Την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 3. Ανακοινώσεις-Λοιπά θέματα. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, πρέπει μέσω του χειριστού τους στο σύστημα ¶υλων Τίτλων να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν βεβαίωση από αυτόν, δεσμεύσεως μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρείας πέντε (5) ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης. Σε περίπτωση που δεν έχει ορισθεί χειριστής και οι μετοχές ευρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, η βεβαίωση δέσμευσης μετοχών θα χορηγείται από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (Πλατεία Μαυροκορδάτου & Αχαρνών 17, Αθήνα).



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΒΙΟΣΚ
  • ΔΡΟΜΕ



Σχολιασμένα