Home Depot: Προσφορές 10 δισ. δολ. για το σκέλος κατασκευών

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Bloomberg News
Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2007 09:43

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ προσφορές περίπου 10 δισ. δολ. για το σκέλος της προμηθειών κατασκευαστών, από δύο εταιρείες private equity θα λάβει η Home Depot Inc., η μεγαλύτερη εταιρεία βελτίωσης κατοικιών λιανικής στον κόσμο, σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το θέμα, όπως μετέδωσε το Bloomberg News.

H Bain Capital LLC, η Carlyle Group και η Clayton Dubilier & Rice Inc. φτιάχνουν μία ομάδα και η άλλη περιλαμβάνει την Thomas H. Lee Partners LP και την CCMP Capital Advisors LLC, σύμφωνα με τους ίδιους ανθρώπους που προτίμησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους επειδή ακόμη δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία. Οι τελικές προσφορές θα γίνουν σήμερα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, που ανέφεραν ότι η Home Depot ενδέχεται να κλείσει μία συμφωνία το νωρίτερο την επόμενη εβοδμάδα.

Η Πώλα Ντρέϊκ, εκπρόσωπος της εταιρείας στην Ατλάντα των ΗΠΑ, αρνήθηκε να κάνει σχόλιο, όπως οι εκπρόσωποι της Bain, της Carlyle, της Clayton Dubilier, της Thomas H. Lee Partners και της CCMP επίσης δεν σχολίασαν.

Οι μετοχές της Home Depot σημείωσαν άνοδο 6 σεντς, φθάνοντας χθες τα 37,79 δολ. η μία στο Χρηματιστήριο της Ν. Υόρκης. Εχουν υποχωρήσει 7,8% από την ημέρα πριν την 12η Φεβρουαρίου, όταν η εταιρεία ανακοίνωσε ότι προσέλαβε την Lehman Brothers Holdings Inc. να τη βοηθήσει για τις προοπτικές της HD Supply.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα