Η πρώτη online έκθεση τροφίμων και ποτών, The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία έπειτα από την ένθερμη ανταπόκριση των επιχειρηματιών και παραγωγών του κλάδου.
Η έκθεση, που είχε την υποστήριξη της Ναυτεμπορικής και του naftemporiki.gr, για δυο εβδομάδες, από την 1 έως τις 12 Μαρτίου, έφερε κοντά τους Έλληνες παραγωγούς με τους επαγγελματίες του κλάδου, φιλοξένησε στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα www.thedelifair.gr 215 παραγωγούς, 2.500 delicatessen προϊόντα, 60 webinars και πάνω από 60.000 επισκέπτες.
Συγκεκριμένα, στην πρώτη διαδικτυακή έκθεση τροφίμων και ποτών της χώρας παρουσιάστηκαν 60 webinars, live cooking sessions, meet the producer συναντήσεις με πάνω από 10.000 προβολές. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν περισσότερα από 1.000 ραντεβού παραγωγών με επιχειρήσεις του κλάδου και μεγάλες αλυσίδες από τον χώρο της εστίασης, των ξενοδοχείων και της χονδρικής σε Ελλάδα και Εξωτερικό, ενώ τα αιτήματα που καταχωρήθηκαν για αποστολή δειγμάτων ξεπέρασαν τις 5.500.
Σε συνέχεια της τεράστιας συμμετοχής τόσο των παραγωγών και επιχειρηματιών του κλάδου, όσο και των επισκεπτών από Ελλάδα και εξωτερικό, η The DeliFair by EXPOTROF επιφυλάσσεται για ακόμη περισσότερα δρώμενα και One to One συναντήσεις στην επόμενη διαδικτυακή ή φυσική έκθεση τροφίμων και ποτών που θα διεξαχθεί το προσεχές διάστημα.
Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τους παραγωγούς, τις επιχειρήσεις και τους επισκέπτες της έκθεσης για τη συμμετοχή τους στη νέα αυτή διαδικτυακή προσπάθεια.
Δείτε όλες τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις της πρώτης διαδικτυακής έκθεσης The DeliFair by EXPOTROF εδώ: www.thedelifair.gr.
Δείτε ξανά τα δωρεάν webinars εδώ: https://thedelifair.gr/el/workshops.