Unisystems: Συνεργασία με ΔΣΑ

Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2001 16:54

Την υλοποίηση έργου πληροφορικής για λογαριασμό του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) ανέλαβε η εισηγμένη εταιρεία Unisystems μετά από δημόσιο διαγωνισμό.

Το έργο περιλαμβάνει τον εφοδιασμό του Συλλόγου με τεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής, λειτουργικά προγράμματα, υπηρεσίες ανάπτυξης εφαρμογών με χρήση του εργαλείου διαχείρισης μη δομημένης πληροφορίας BASIS και εκπαίδευση των χρηστών.

Η UNISYSTEMS Α.Ε. θα αναπτύξει την υπάρχουσα τράπεζα νομικών πληροφοριών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών σε περιβάλλον Internet και θα σχεδιάσει και θα υλοποιήσει το νέο site του Δ.Σ.Α., μεταφέροντας έτσι σε νέο, σύγχρονο περιβάλλον το σημαντικό έργο του Συλλόγου στον χώρο της νομικής πληροφόρησης.

Με την νέα του υποδομή, ο Δ.Σ.Α. θα παρέχει στα 16.000 μέλη του, νομικές πληροφορίες προς κάθε ενδιαφερόμενο μέσω του Διαδικτύου, καθιστώντας την επικοινωνία φιλική και εύχρηστη. Επιπροσθέτως, θα αναπτυχθούν οι νέες υπηρεσίες της παρακολούθησης της ποινικής και πολιτικής διαδικασίας, των αμοιβών εμμίσθων δικηγόρων κ.ά.

Σημειώνεται, τέλος, ότι πρόσφατα, η εταιρεία υλοποίησε το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα του Συμβουλίου της Επικρατείας σε περιβάλλον WEB που περιλαμβάνει την μεγαλύτερη δημόσια νομική βάση διοικητικού περιεχομένου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα