Μικτή διυπουργική Ελλάδας - Κατάρ

Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2007 18:38

Η πρώτη συνεδρίαση της Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας και Κατάρ πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, με σκοπό την προώθηση των επενδύσεων και των οικονομικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Από ελληνικής πλευράς συμμετείχαν στη συνεδρίαση οι Υπουργοί Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφης και Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μ. Κεφαλογιάννης, οι Υφυπουργοί Οικονομίας και Οικονομικών κ. Χ. Φώλιας και Π. Δούκας και Ανάπτυξης κ. Αν. Νεράτζης, οι Γενικοί Γραμματείς του ΥΠΟΙΟ κ. Ι. Σιδηρόπουλος και του ΥΕΝ και Ι. Τζοάννος, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής κ. Γ. Βλάχος, ο Ειδικός Γραμματέας Αποκρατικοποιήσεων κ. Λ. Παπάζογλου, η Οικονομική Σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ. Ελένη Λουρή, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΛΚΕ κ. Δ. Παζαΐτης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΕ κ. Π. Δρόσος.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Εμιράτου του Κατάρ ήταν οι Υπουργοί Οικονομίας, Οικονομικών και Εμπορίου κ. Yousef Hussain Kamal και Ενέργειας κ. Mohd. Saleh Al-Sada. Η επόμενη συνεδρίαση της Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί στο Κατάρ στα τέλη του 2007.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα