Το Ceramitec Conference 2021 ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός Μονάχου

Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 11:05
UPD:11/03/2021 14:22
www.ceramitec.com

Μια νέα προσθήκη στο δυναμικό της Διεθνούς Ειδικής Έκθεσης στον κλάδο της Βιομηχανίας Κεραμικών, ceramitec, το ceramitec conference, ένα συνέδριο συνοδευόμενο από έκθεση, ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου, του οποίου επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Πιο συγκεκριμένα, το ceramitec conference θα λάβει χώρα στις 22. – 23.06.2021 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου και θα αποτελέσει γέφυρα επικοινωνίας με την ceramitec 2022. Στο πλαίσιο αυτού, τα θέματα, που θα αναπτυχθούν, θα αφορούν στα τεχνικά κεραμικά, στη μεταλλουργία σε σκόνη, στον έλεγχο της διαδικασίας παραγωγής κεραμικών, στον εξοπλισμό και τα υλικά. Στο συνέδριο αναμένεται να συγκεντρωθούν 1.000 παρευρισκόμενοι και 70 εκθέτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η ceramitec είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη, σε παγκόσμια κλίμακα, διοργάνωση του κλάδου, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνεται κι από τα μεγέθη της, καθώς στην τελευταία διοργάνωση συγκεντρώθηκαν 15.000 εμπορικοί επισκέπτες από 93 χώρες, κυρίως από τον ευρωπαϊκό, αλλά και τον ασιατικό χώρο, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τα προϊόντα, τις τεχνολογίες και τις υπηρεσίες των 633 εκθετών από 38 χώρες στον τομέα παραγωγής πρώτων υλών και της τεχνολογίας κεραμικής, με τη διεθνικότητα της έκθεσης να φτάνει το 60%.

Εκτός από μηχανήματα κεραμικής, στην ceramitec 2022 θα παρουσιαστούν οι πρώτες ύλες και τα συμπληρωματικά αυτών, η διαδικασία προετοιμασίας και αποδοχής σχήματος, στεγνωτήρια και φούρνοι, η τεχνολογία μέτρησης – κατεύθυνσης - ρύθμισης, ο εξοπλισμός των εργαστηρίων, η μεταφορά – συσκευασία – αποθήκευση των προϊόντων καθώς και θέματα, που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η επόμενη ceramitec θα διεξαχθεί από τις 21 έως 24.06.2022.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες αναφορικά με την ceramitec, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.ceramitec.com/.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα