ΣΒΒΕ: Επιχειρηματική αποστολή στην Τουρκία

Από 26 έως 30 Σεπτεμβρίου 2007
Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2007 13:52

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ αποστολή στη Σμύρνη πρόκειται να διοργανώσει το χρονικό διάστημα 26 – 30 Σεπτεμβρίου 2007 ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), στο πλαίσιο του έργου «Περιφερειακός Πόλος Καινοτομίας Κεντρικής Μακεδονίας».

Ο Περιφερειακός Πόλος Καινοτομίας (ΠΠΚ) Κεντρικής Μακεδονίας αποτελεί ένωση φορέων του ιδιωτικού και του ευρύτερου δημόσιου τομέα που έχουν σκοπό την ενίσχυση των τεχνολογικών και καινοτομικών επιδόσεων της Κεντρικής Μακεδονίας και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας της περιφερειακής οικονομίας.

Ο Περιφερειακός Πόλος Καινοτομίας Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΠΚΚΜ) υλοποιείται από φορείς, εταιρείες, πανεπιστήμια και ινστιτούτα της περιοχής, ενώ επικεφαλείς φορείς της δράσης είναι: Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος και Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης. Βασικός στόχος της Δράσης είναι η τόνωση της περιφερειακής ανταγωνιστικότητας, μέσω της ενδυνάμωσης των ερευνητικών, τεχνολογικών και καινοτομικών δραστηριοτήτων της Περιφέρειας, καθώς και αυτής των οργανισμών και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους χώρους αυτούς.

Η επιχειρηματική αποστολή στη Σμύρνη πραγματοποιείται στα πλαίσια υλοποίησης της δράσης με τίτλο: «Προβολή και διεθνής τεχνολογική συνεργασία του ΠΠΚΚΜ» και έχει σαν στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της Κεντρικής Μακεδονίας. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι επιχειρήσεις, ανεξάρτητα του κλάδου δραστηριοποίησής τους.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα