ΧΑΑ: Αποφάσεις

Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2001 18:43

Το Δ.Σ. του Χ.Α.Α. ενέκρινε κατά την σημερινή του συνεδρίαση τα ενημερωτικά δελτία των κάτωθι εταιριών για την εισαγωγή των μετοχών τους προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών:

· ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Α.Ζ. για την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου και την εισαγωγή της εταιρίας στην Κύρια Αγορά του Χ.Α.Α.

Tο ΔΣ του ΧΑΑ ενέκρινε τα ενημερωτικά δελτία των κάτωθι εισηγμένων εταιριών:

· ΑΦΟΙ ΜΕΣΟΧΩΡΙΤΗ ΑΤΕ για την Αύξηση του Μετοχικού της Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών.

· ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΩΒΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ για την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου και την εισαγωγή της εταιρίας στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών

Σύμφωνα με τα ενημερωτικά δελτία που εγκρίθηκαν:

· Η Εταιρεία ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Α.Ζ. θα διαθέσει 5.500.000 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές με δημόσια εγγραφή στο ευρύ επενδυτικό κοινό.

· Η Εταιρεία ΑΦΟΙ ΜΕΣΟΧΩΡΙΤΗ ΑΤΕ προβαίνει σε Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου εκδίδοντας 11.000.000 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές με δικαίωμα προτίμησης σε παλαιούς μετόχους και τιμή διάθεσης 450 δρχ./ μετοχή και με αναλογία 1 νέα μετοχή ανά 1 παλαιά.

Επίσης, το Δ.Σ. του Χ.Α.Α. ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση:

·Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 16.941.210 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών που προέκυψαν από Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών της εταιρίας «ΤΕΧΝΟΔΟΜΗ ΑΦΟΙ ΜΙΧ. ΤΡΑΥΛΟΥ Α.Β.Ε.Τ.Τ.Ε.».

·Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 9.421.000 νέων κοινών ανώνυμων μετοχών που προέκυψαν από Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών της εταιρίας «MICROMEDIA – BRITANNIA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ».

·Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 17.070.354 νέων κοινών ανώνυμων μετοχών που προέκυψαν από Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών της εταιρίας «ΑΣΠΙΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ».

·Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 3.245.000 νέων δωρεάν κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.» που προέκυψαν από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών υπέρ το άρτιο.

·Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 14.333.325 νέων κοινών και 400.000 νέων προνομιούχων ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «ΟΜΙΛΟΣ ΙΝΤΕΑΛ Α.Β.Ε.Ε. Δ.Ε. & Σ.» που θα προκύψουν από μετατροπή ισάριθμων κοινών και προνομιούχων ανωνύμων μετοχών, αντίστοιχα.

·Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 1.818.000 νέων κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών της εταιρίας «ΡΑΔΙΟ ΑΘΗΝΑΙ Α.Ε.Β.Ε.Τ.Ε.» που θα προκύψουν από μετατροπή ισάριθμων προνομιούχων ονομαστικών μετοχών.

·Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 16.000.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε.» που θα προκύψουν από μετατροπή ισάριθμων κοινών ανωνύμων μετοχών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα