AirSea Lines: Κανονικά οι πτήσεις με υδροπλάνα

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2007 11:50

ΚΑΝΟΝΙΚΑ θα εκτελούνται οι πτήσεις των υδροπλάνων από/προς Λαύριο με προορισμούς τα νησιά της Πάρου και της Καλύμνου, μετά την απόρριψη από το Πρωτοδικείο Αθηνών προσωρινής διαταγής αναστολής των πτήσεων που ζητούσε η διοίκηση των Ολυμπιακών Αερογραμμών.

Υπενθυμίζεται ότι, η δικάσιμος των ασφαλιστικών μέτρων των ΟΑ κατά της εταιρείας υδροπλάνων AirSea Lines, για τις γραμμές Λαύριο-Κάλυμνος και Λαύριο-Πάρος, έχει οριστεί για τις 10 Αυγούστου.

Εν τω μεταξύ, η εταιρεία διοργάνωσε ενημερωτικό σεμινάριο σε ξενοδοχείο της Αθήνας υπό την αιγίδα του ΗΑΤΤΑ. Στο σεμινάριο αυτό, 80 περίπου στελέχη που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού και των ταξιδίων από όλη την Ελλάδα, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες, τις υπηρεσίες, το δίκτυο της εταιρείας, καθώς και για τους τρόπους συνεργασίας με την AirSea Lines.

Τα δρομολόγια της εταιρείας καλύπτουν το Αιγαίο και περιλαμβάνουν τα νησιά της Μυκόνου, της Ίου, της Σαντορίνης και της Πάρου στις Κυκλάδες, καθώς και της Καλύμνου και της Κω στα Δωδεκάνησα. Μέσα στις επόμενες ημέρες, ξεκινούν και τα δρομολόγια του Ιονίου, καλύπτοντας με προγραμματισμένες πτήσεις την Κέρκυρα, τους Παξούς, την Κεφαλονιά, τη Λευκάδα, την Πάτρα και την Ιθάκη.

Η AirSea Lines διαθέτει δύο αεροσκάφη τύπου Twin Otter DHC-6. Επιπλέον, η εταιρεία βρίσκεται σε διαδικασία απόκτησης περισσοτέρων αεροσκαφών, τόσο αμφίβιου τύπου όσο και straight floats (χωρίς ρόδες).

Τέλος, στα μελλοντικά δρομολόγια περιλαμβάνεται και η σύνδεση της Κέρκυρας με το Μπρίντεζι και την περιοχή της Απουλίας μέσω προγραμματισμένων πτήσεων.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα