Vodafone: Ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις

Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2007 13:56

H Vodafone ανακοίνωσε ότι δίνει τη δυνατότητα σε όλους, υπάρχοντες και νέους συνδρομητές, να επιλέξουν πέραν της κινητής τηλεφωνίας και τις υπηρεσίες: Vodafone για το Σπίτι, Vodafone για το Γραφείο και Vodafone ADSL Internet είτε ξεχωριστά είτε όλες μαζί στο Vodafone 3 σε 1, με προνομιακές χρεώσεις σε ένα λογαριασμό, καταργώντας παράλληλα το πάγιο του ΟΤΕ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, οι νέες υπηρεσίες έχουν ως εξής: Οι υπηρεσίες Vodafone Για το Σπίτι και Vodafone Για το Γραφείο αφορούν οικιακούς χρήστες, ελεύθερους επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις αντίστοιχα. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να δέχονται κλήσεις στο σταθερό τους νούμερο μέσω της κάρτας SIM και των συσκευών που προτείνονται στο standard εξοπλισμό.

Επιπροσθέτως, δίνεται δωρεάν η δυνατότητα φορητότητας του υπάρχοντος σταθερού αριθμού τους. Από την συσκευή τους οι χρήστες, θα μπορούν να καλούν σε σταθερά ή κινητά τηλέφωνα με τιμές αντίστοιχες της σταθερής τηλεφωνίας, εφόσον βρίσκονται εντός της γεωγραφικής ζώνης που έχουν δηλώσει ως τόπο κατοικίας ή επαγγελματική στέγη.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα