«Τράπεζα της χρονιάς» στη Βουλγαρία η Postbank

Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2007 11:20
UPD:11:25

«Με την πρόσφατη εξαγορά της εμπορικής τράπεζας DZI Bank ανοίγει ο δρόμος προς την κορυφή του τραπεζικού συστήματος της Βουλγαρίας. ¶μεσος στόχος μας είναι μια θέση ανάμεσα στις τρεις μεγαλύτερες τράπεζες της Βουλγαρίας».

Τα παραπάνω δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος της Postbank (θυγατρική της Eurobank στη Βουλγαρία), κ. Αντώνης Χασιώτης, λίγο πριν από την παραλαβή του βραβείου «Τράπεζα της Χρονιάς» από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Βουλγαρίας, κ. Γκεόργκι Παρβάνοφ.

Το εν λόγω βραβείο δίνεται για την πλέον δυναμική ανάπτυξη στον τραπεζικό τομέα, το 2006, κατόπιν της αξιολόγησης της αύξησης του ενεργητικού και των κερδών, της προσέλκυσης αποταμιεύσεων, του συσχετισμού των πιστώσεων προς τις καταθέσεις και άλλα αντικειμενικά κριτήρια από ειδική επιτροπή.

Σύμφωνα με τον κ. Χασιώτη, η τράπεζα θα διευρύνει συνεχώς το φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρει τόσο στις μεγάλες και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις όσο και στους ιδιώτες, ως έμπρακτη ένδειξη εμπιστοσύνης στη σταθερή πολιτική και οικονομική ανάπτυξη της χώρας, του λαού και της επιχειρηματικής κοινότητας της Βουλγαρίας μετά την πρόσφατη ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε.).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΡΩΒ



Σχολιασμένα