Βράβευση της Logicom Solutions ως Cisco “Ecosystem Partner of the Year” για την περιοχή EMEAR South

Sponsored Content
Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2021 10:30

H Logicom Solutions βραβεύτηκε ως Cisco “Ecosystem Partner of the Year” για την περιοχή EMEAR South στα πλαίσια του Cisco Partner Summit Digital 2020, που έλαβε χώρα στις 29 Οκτωβρίου 2020.

Η Logicom Solutions είναι ιδιαίτερα περήφανη για τη μακροχρόνια συνεργασία της με τη Cisco Systems, μέσα από την οποία έχει υλοποιήσει σημαντικά έργα βασισμένα σε τεχνολογίες αιχμής. Διαθέτει μια άρτια καταρτισμένη ομάδα, με σειρά εξειδικεύσεων και πιστοποιήσεων από τη Cisco στους τομείς του Advanced Collaboration Architecture, Advanced Data Center Architecture, Advanced Enterprise Networks Architecture, SP Architecture, Advanced Security Architecture και Αdvanced Video Specialisation και είναι πιστοποιημένη με τη ψηλότερη βαθμίδα πιστοποίησης “Cisco Gold Certified Partner”.

Στόχος της Logicom Solutions είναι η συνεχής ενδυνάμωση της συνεργασίας της με τη Cisco μέσα από τη συνεχή ανάπτυξη και παροχή νέων, καινοτόμων και πρωτοπόρων τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών.

H Logicom Solutions είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο καινοτόμες εταιρείες υπηρεσιών και προϊόντων τεχνολογίας και μέλος του ομίλου εταιρειών Logicom, ενός διεθνούς ομίλου εταιρειών, με πάνω από 800 στελέχη, 8.000 πελάτες, δραστηριότητες σε 14 χώρες και πολυετή πείρα στο χώρο του ΙCΤ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρει η Logicom Solutions, επικοινωνήστε στο [email protected] ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: https://solutions.logicom.net/.

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα