Χ.Α.: Γενικές συνελεύσεις

Πέμπτη, 05 Ιουλίου 2007 17:29

ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ Α.Ε.Γ.Ε. *

A’ Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 18/07/2007, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00, στο ξενοδοχείο CENTRAL, Απόλλωνος 21, στην συνοικία Πλάκα, στον Δήμο Αθηναίων, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη απόφασης για διάθεση ή διανομή μετοχών στο προσωπικό της Εταιρείας ή και έγκριση προγράμματος παροχής δικαιώματος προαιρέσεως αγοράς μετοχών εκδόσεώς της, κατά τις σχετικές προβλέψεις των άρθρων 13 και 16 κν 2190/1920 σε συνδ. με ΠΔ 30/1988.(stock option). 2. Διάφορες ανακοινώσεις. Οι κ. μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην τακτική Γενική Συνέλευση οφείλουν: α) Εάν οι μετοχές τους δεν βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό του Συστήματος ¶υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους μέσω του Χειριστή τους και να παραλάβουν από αυτόν την σχετική βεβαίωση δέσμευσης, που εκδίδεται από το Κεντρικό αποθετήριο Αξιών, την οποία πέντε (5) τουλάχιστον μέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρείας (Τμήμα Μετόχων, Ναυάρχου Νικοδήμου, 30, 10556, Αθήνα) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία στην Ελλάδα και να παραδώσουν μέσα στην ίδια προθεσμία τις σχετικές αποδείξεις κατάθεσης στα γραφεία της Εταιρείας. β) Εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον ειδικό Λογαριασμό του Σ.Α.Τ., να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών και να παραλάβουν την σχετική βεβαίωση δέσμευσης, την οποία πέντε (5) τουλάχιστον μέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης πρέπει να καταθέσουν όπως ακριβώς προβλέπεται πιο πάνω στην προηγούμενη περίπτωση. Επίσης μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να παραδοθούν στην εταιρεία και τα έγγραφα αντιπροσώπευσης, στις περιπτώσεις που μέτοχοι επιθυμούν να μετάσχουν στην Γενική Συνέλευση με αντιπρόσωπο.

ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.

Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 18/07/2007, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09:30, στην έδρα της Εταιρίας, Κορωναίου 14, στο Ηράκλειο, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εφαρμογή της παρ. 12 του αρ. 16 Ν. 2190/1920. Ακύρωση 148.905 Μετοχών της εταιρείας που αποκτήθηκαν από την ίδια και μείωση μετοχικού κεφαλαίου κατά το ποσό 71.474,40 Ευρώ. 2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση θα πρέπει να δεσμεύσουν τις μετοχές που κατέχουν, μέσω του χειριστή τους ή μέσω του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών, εάν ευρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό και να παραλάβουν σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών. Οι Βεβαιώσεις καθώς και τα έγγραφα νομιμοποίησης αντιπροσώπων των Μετόχων, θα πρέπει να κατατεθούν πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της Εταιρείας (Κορωναίου 14, Τ.Κ. 712.02 Ηράκλειο Κρήτης). Σαράντα οκτώ ώρες προ της συνεδρίασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης θα καταρτισθεί και θα τοιχοκολληθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο σε εμφανές μέρος των γραφείων της εταιρείας ο πίνακας των μετόχων, οι οποίοι κατέθεσαν τις μετοχές τους εμπροθέσμως, για να συμμετάσχουν στην παρούσα Γενική Συνέλευση με την ένδειξη του αριθμού των Μετοχών και ψήφων, που έχει ο καθένας μετά των διευθύνσεων των Μετόχων.

ΙΜΠΕΡΙΟ Α.Ε.

Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 19/07/2007, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο υποκατάστημα της Εταιρίας, στις Αφίδνες, στο 29ο χιλιόμετρο Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Επέκταση του σκοπού της εταιρείας και τροποποίηση του άρθρου 4 του καταστατικού της εταιρείας. 2. Πρόγραμμα διάθεσης μετοχών σε μέλη Διοικητικού Συμβουλίου και στο προσωπικό της εταιρείας. Οι μέτοχοι, που δικαιούνται και επιθυμούν να μετάσχουν στη Γενική Συνέλευση, οφείλουν να καταθέσουν βεβαίωση του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών, σύμφωνα με το άρθρο 51 Ν. 2396/1996 ή βεβαίωση που αντιστοιχεί με βεβαίωση του Κ.Α.Α., από την οποία να προκύπτει η ιδιότητά τους του μετόχου και ο αριθμός των μετοχών τους, στο ταμείο της εταιρείας (Μαυροκορδάτου 11-13 Πειραιάς) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Ανώνυμη Τραπεζική εταιρεία στην Ελλάδα, πέντε τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα που ορίσθηκε για τη συνεδρίαση της Συνέλευσης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα