Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2007 10:20
UPD:10:22

Beta Χρηματιστηριακή: «Το κλίμα στην αγορά παραμένει καλό ενώ αναμένεται να κινηθεί σε θετικό έδαφος κατά τη σημερινή ημέρα».

Fortius Finance: «Στο επίκεντρο βρέθηκε την Παρασκευή η υψηλή κεφαλαιοποίηση, η οποία αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο β΄ 6μηνο του έτους, μετά από τις σημαντικές αντλήσεις κεφαλαίων, οι οποίες είτε έχουν ολοκληρωθεί ή πρόκειται να ολοκληρωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η άνοδος της Wall Street στη συνεδρίαση της Παρασκευής και των ασιατικών χρηματιστηρίων σήμερα το πρωί αυξάνουν τις πιθανότητες κίνησης του ΓΔ σε υψηλότερα επίπεδα, με το εύρος και την φορά της κίνησης να καθορίζονται από τη δυνατότητα απορρόφησής ή μη των δεικτοβαρών μετοχών σε υψηλότερα επίπεδα.

»Ζητούμενο από τεχνικής απόψεως σήμερα είναι η διάσπαση των 2,672 μονάδων από τον FTSE/ASE-20. Στο εξωτερικό το ενδιαφέρον αναμένεται να εστιασθεί στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Alcoa η οποία είναι προγραμματισμένη για το μετά το κλείσιμο της Wall Street σήμερα και η οποία “ανοίγει” ουσιαστικά τον κύκλο ανακοίνωσης αποτελεσμάτων του β΄ 3μηνου στις ΗΠΑ».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα