Tράπεζα Κύπρου: Στις 12/7 η εισαγωγή των νέων μετοχών

Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2007 13:04

Στις 12 Ιουλίου, ημέρα Πέμπτη, θα εισαχθούν στα Χρηματιστήρια Αθηνών και Κύπρου οι 3.770.158 νέες κοινές μετοχές της Τράπεζας Κύπρου.

Οι παραπάνω μετοχές προέκυψαν από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου λόγω της επανεπένδυσης μερίσματος που καταβλήθηκε στις 26 Ιουνίου 2007.

Οι νέες κοινές ονομαστικές μετοχές παραχωρούνται στους δικαιούχους μετόχους οι οποίοι δήλωσαν συμμετοχή στο Σχέδιο Επανεπένδυσης Μερισμάτων με έκπτωση 10% από τον μεσοσταθμικό όρο της τιμής κλεισίματος της μετοχής όπως αυτή διαμορφώθηκε στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ) και στο Χρηματιστήριο Αθηνών (ΧΑ) τις πρώτες πέντε εργάσιμες μέρες που η μετοχή ήταν διαπραγματεύσιμη χωρίς το δικαίωμα μερίσματος (ex-dividend).

Η τιμή διάθεσης με βάση την προαναφερθείσα έκπτωση ανέρχεται σε £6,63 (€11,33) ανά μετοχή (Η τιμή σε ευρώ υπολογίστηκε με βάση την ισοτιμία €1=ΛΚ0,5853, η οποία είναι και η ισοτιμία με την οποία θα γίνει η πληρωμή του τελικού μερίσματος - η ισοτιμία που ίσχυε κατά την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία αποκοπής).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα