ΕFG Eurobank: Υπηρεσίες σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2007 17:12

Τη σύνταξη του φακέλου και την υποβολή της αίτησης που αφορά τη συμμετοχή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων-πελατών της στα προγράμματα επιχορηγήσεων του Γ' Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης σε μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις των κλάδων Εμπορίου και Παροχής Υπηρεσιών, αναλαμβάνει η Eurobank.

Μοναδική προϋπόθεση, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της τράπεζας, είναι η προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών στην τράπεζα έως 27/08/07.

Η περίοδος κατάθεσης των επενδυτικών προτάσεων έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί την περίοδο από 17/09/2007 έως 11/10/2007 (ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ των επιχειρήσεων).

Στο πλαίσιο αυτής της δωρεάν υπηρεσίας, εξειδικευμένα στελέχη της τράπεζας, θα ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους για τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται προκειμένου να υποβάλλουν τις αιτήσεις και θα διερευνούν εάν πληρούνται τα απαιτούμενα κριτήρια για την ένταξη τους στο Γ’ ΚΠΣ.

Η τράπεζα αναλαμβάνει τη σύνταξη της επενδυτικής πρότασης, τη συμπλήρωση της αίτησης, καθώς και την υποβολή της στους αρμόδιους φορείς.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΡΩΒ



Σχολιασμένα