Επισκόπηση οικονομικού Τύπου

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2007 08:03

* ΕΞΠΡΕΣ: «Τόκοι 10 δισ. ετησίως αποκλείουν χαλάρωση. Προσήλωση στον στόχο για ισοσκελισμένο προϋπολογισμό το 2010 από Αλογοσκούφη.»

* ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Ιστορικό ρεκόρ για το ευρώ. Σύννεφα σκιάζουν τις διεθνείς αγορές. Το ευρωπαϊκό νόμισμα έφθασε τα 1,3740 δολάρια - Πτώση στα χρηματιστήρια».

* ΚΕΡΔΟΣ: «Και μονοπρόσωπες ΑΕ! Τριάντα αλλαγές στην Νόμο 2190. Κατατέθηκε χθες στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις ανώνυμες εταιρείες.»

* ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Στην τελική ευθεία ο νόμος για τις ανώνυμες εταιρείες. Κατατέθηκε στη Βουλή το σχέδιο για την αναμόρφωση του ν. 2190».

Νόμος για ΑΕ

Η ΕΞΠΡΕΣ γράφει ότι «μήνυμα αυστηρής προσήλωσης στη συνέχιση της δημοσιονομικής προσαρμογής και την επίτευξη ισοσκελισμένων προϋπολογισμών έως το 2010 έστειλε χθες από τις Βρυξέλλες ο υπουργός Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης».

Τόκοι

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ υποστηρίζει ότι «κατατέθηκε χθες στη Βουλή, από τον υπουργό και τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Δημήτρης Σιούφα και Γιάννη Παπαθανασίου, το νομοσχέδιο για την αναμόρφωση και τροποποίηση του κωδικοποιημένου νόμου 2190/1920 περί Ανωνύμων Εταιρειών».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα