Χ.Α.: Γενικές συνελεύσεις

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2007 17:42

VIVERE ENTERTAINMENT A.E.

Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετοχων της Εταιρίας, την 18/07/2007, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, Μεταξά 48 και Πανδώρας 9, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση: α) του από 05.04.2007 Σχεδίου Συμβάσεως Συγχωνεύσεως της εταιρείας δι' απορρόφησης της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΚΑΖΙΝΟ ΚΑΙ ΞΕΝΙΑ ΘΡΑΚΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΕ και το διακριτικό τίτλο ΚΑΖΙΝΟ ΞΑΝΘΗΣ ΑΕ, β) της επεξηγηματικής εκθέσεως του ως άνω Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης, γ) της έκθεσης του Ορκωτού Ελεγκτή για τη διαπίστωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων της απορροφούμενης εταιρείας. 2. Έγκριση της Συγχωνεύσεως της εταιρείας δι' απορρόφησης της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΚΑΖΙΝΟ ΚΑΙ ΞΕΝΙΑ ΘΡΑΚΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΕ και το διακριτικό τίτλο ΚΑΖΙΝΟ ΞΑΝΘΗΣ Α.Ε. σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 68 παρ. 2 και 69-77 του ΚΝ 2190/1920 και 1-5 Ν 2166/1993. 3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας λόγω της απορρόφησης της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΚΑΖΙΝΟ ΚΑΙ ΞΕΝΙΑ ΘΡΑΚΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΕ με τον διακριτικό τίτλο ΚΑΖΙΝΟ ΞΑΝΘΗΣ ΑΕ και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού. 4. Παροχή εξουσιοδότησης για υπογραφή της Συμβολαιογραφικής Πράξης Συμβάσεως Συγχώνευσης. 5. Εξέταση της προοπτικής απόσχισης του κλάδου της εμπορίας ειδών και υπηρεσιών μουσικής ήχου και εικόνας. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη παραπάνω Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση οφείλουν: -Εάν έχουν μετατρέψει τις μετοχές τους σε άϋλη μορφή και αυτές δεν ευρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν-μέσω του χειριστή τους-και να παραλάβουν από αυτόν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρείας (οδός Μεταξά 48 και Πανδώρας 9, Γλυφάδα Αττικής) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν την ημέρα συνεδριάσεως της Γενικής Συνέλευσης καθώς και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης μέσα στην ίδια προθεσμία στα γραφεία της εταιρείας (οδός Μεταξά 48 και Πανδώρας 9 Γλυφάδα Αττικής). -Εάν έχουν μετατρέψει τις μετοχές τους σε άϋλη μορφή και αυτές ευρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν, και να παραλάβουν από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Αθηνών τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρείας (οδός Μεταξά 48 και Πανδώρας 9 Γλυφάδα Αττικής) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν την ημέρα συνεδριάσεως της Γενικής Συνέλευσης καθώς και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης μέσα στην ίδια προθεσμία στα γραφεία της εταιρείας (οδός Μεταξά 48 και Πανδώρας 9 Γλυφάδα Αττικής).

ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ Α.Ε.

Β’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των Μετοχων της Εταιρίας, την 23/07/2007, ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:00, στην αίθουσα M-Hall του ξενοδοχείου The Margi, Λητούς 11 (τηλ.: 210 89 62 061), στο Δήμο Βουλιαγμένης Αττικής, με θέμα ημερησίας διάταξης: Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με μείωση της ονομαστικής αξίας των υφισταμένων μετοχών της προς συμψηφισμό ζημιών και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρίας. Στη Γενική Συνέλευση δικαιούνται, κατά το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρίας, να παραστούν οι κ.κ. μέτοχοι, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο. Όσοι από τους κ.κ. μετόχους επιθυμούν να μετάσχουν στη Γενική Συνέλευση οφείλουν, μέσω του Χειριστή του Λογαριασμού Χειριστή τους, στον οποίο είναι καταχωρημένες οι μετοχές τους, στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων ή μέσω του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών (Κ.Α.Α.), για μετοχές που έχουν καταχωρηθεί στον Ειδικό Λογαριασμό τους, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να προσκομίσουν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, που εκδίδει το Κ.Α.Α., καθώς και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης αντιπροσώπων τους στο Ταμείο της Εταιρίας (19ο χλμ. Λεωφόρου Αθηνών - Μαρκοπούλου, δεξιά για τον βαίνοντα προς Μαρκόπουλο οδικό άξονα, Παιανία Αττικής, 210 89 37 300) πέντε (5) πλήρεις ημέρες τουλάχιστον πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης.

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ Α.Ε.

Πρώτη Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 25/07/2007, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:30, και επί του πλοίου της Εταιρείας που θα είναι ελλιμενισμένο στο λιμάνι της Μυτιλήνης, στη Μυτιλήνη, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Τροποποίηση όρων έκδοσης του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου που αποφασίσθηκε από τις Γενικές Συνελεύσεις των μετόχων της 05/07/2006 και 30/10/2006. 2. Διάφορες εγκρίσεις - ανακοινώσεις. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να παραστούν στη Γενική Συνέλευση οφείλουν, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Συνέλευσης, να καταθέσουν στα γραφεία της Εταιρείας (Ελ. Βενιζέλου 5), Μυτιλήνη, τις βεβαιώσεις δέσμευσης των μετοχών τους από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, σύμφωνα με το καταστατικό και τον νόμο, καθώς και τα πληρεξούσια των Αντιπροσώπων τους.

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ Α.Ε. *

Δεύτερη Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 25/07/2007, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:30, και επί του πλοίου της Εταιρείας που θα είναι ελλιμενισμένο στο λιμάνι της Μυτιλήνης, στη Μυτιλήνη, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Θέσπιση νέου προγράμματος παροχής δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών (Stock Option) σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στελέχη της εταιρείας και συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών και τροποποίηση υφισταμένων σχετικών προγραμμάτων. 2. Διάφορες εγκρίσεις - ανακοινώσεις. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να παραστούν στη Γενική Συνέλευση οφείλουν, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Συνέλευσης, να καταθέσουν στα γραφεία της Εταιρείας (Ελ. Βενιζέλου 5), Μυτιλήνη, τις βεβαιώσεις δέσμευσης των μετοχών τους από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, σύμφωνα με το καταστατικό και τον νόμο, καθώς και τα πληρεξούσια των Αντιπροσώπων τους.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα