Νέοι πρόεδροι σε τέσσερα ταμεία

Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2007 09:53

Συνεχίστηκε η διαδικασία επιλογής των νέων Προέδρων των Διοικητικών Συμβουλίων των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης, αρμοδιότητας του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 36 του ν. 3536/07. Κατά τις συνεδριάσεις των ειδικών επιτροπών επελέγησαν:

- Στο Ταμείο Πρόνοιας Προσωπικού ΟΣΕ, ο κ. Ιωάννης Μαρκουλής, πτυχιούχος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, στέλεχος της ΔΕΗ και Πρόεδρος του Ταμείου από τις αρχές του 2007 μέχρι σήμερα.

- Στο Ταμείο Πρόνοιας Δικαστικών Επιμελητών, ο κ. Δημήτριος Χατζημιχάλης, Δικηγόρος παρ΄ Αρείω Πάγω, μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και Πρόεδρος του Ταμείου από το 2004 έως σήμερα.

- Στο Ταμείο Πρόνοιας Εργοληπτών Δημοσίων Έργων, ο κ. Γεράσιμος Θωμόπουλος, Πολιτικός Μηχανικός και Πρόεδρος του Ταμείου από το 2006 έως σήμερα.

- Στο Ταμείο Πρόνοιας Προσωπικού Εμπορικών και Βιομηχανικών, Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Επιμελητηρίων του Κράτους, η κ. Θεανώ Καρποδίνη, πτυχιούχος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, πρώην στέλεχος του Χρηματιστηρίου Αθηνών και σήμερα αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια Ιδιωτικής Εταιρείας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα