Eπιλογή νέων προέδρων σε Ταμεία

Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2007 18:41

Συνεχίστηκε η διαδικασία επιλογής των νέων Προέδρων των Διοικητικών Συμβουλίων των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης, αρμοδιότητας του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας. Κατά τις συνεδριάσεις των ειδικών επιτροπών επελέγησαν:

- Στο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Προσωπικού Εταιρειών Τσιμέντων, ο κ. Λεωνίδας Κοντιζάς, πτυχιούχος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Πρόεδρος του Ταμείου από το 2004 έως σήμερα.

- Στο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Προσωπικού Οινοποιίας- Ζυθοποιίας- Οινοπνευματοποιίας, ο κ. Αντώνιος Κωτσής, πτυχιούχος Δημόσιας Διοίκησης και πρώην Διευθυντής της Εθνικής Τραπέζης.

- Στο Ταμείο Επικουρικής Ασφαλίσεως Υπαλλήλων Εμπορικών Καταστημάτων, ο κ. Αθανάσιος Λιλάκος, οικονομολόγος και Υποναύαρχος του Λιμενικού Σώματος ε.α.

- Στο Ταμείο Ασφαλίσεως Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων, ο κ. Σπυρίδων Γράβαρης, οικονομολόγος, πρώην Γενικός Διευθυντής της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Πρόεδρος του Ταμείου από το 2006 έως σήμερα.

- Στο Ταμείο Υγείας Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων, ο κ. Ελευθέριος Παπαδημητρίου, , δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και οικονομολόγος, τέως Βουλευτής.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα