Οριακές μεταβολές στο Χ.Α.

Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2007 11:32

ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΑ κινείται από την έναρξη της συνεδρίασης ο γενικός δείκτης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως και οι υπόλοιποι χρηματιστηριακοί δείκτες στην Ευρώπη.

«Σταθεροποιητικά αναμένεται να κινηθεί η εγχώρια κεφαλαιαγορά κατά την σημερινή συνεδρίαση επιδιώκοντας να απορροφήσει τα τρέχοντα επίπεδα τιμών», αναφέρει η Praxis International στο πρωινό της σχόλιο.

Σύμφωνα με τη Fortius Finance, «η κινητικότητα στον τομέα των συγχωνεύσεων και εξαγορών συνεχίζεται, με τον κλάδο των τροφίμων να βρίσκεται στο επίκεντρο στην τρέχουσα φάση, διατηρώντας το θετικό κλίμα στο ΧΑ. Το θετικό κλίμα πιστοποιείται από την απουσία ουσιαστικής “διόρθωσης” του ΓΔ πάρα την υψηλή μεταβλητότητα που επικρατεί στα ξένα χρηματιστήρια».

Αυτή την ώρα (11:27) ο γενικός δείκτης τιμών βρίσκεται στις 5.114,4 μονάδες σημειώνοντας ανεπαίσθητη πτώση κατά 0,08%.

Ο τζίρος διαμορφώνεται στα 124,64 εκατ. ευρώ εκ των οποίων περίπου 37 εκατ. ευρώ αφορούν μεταβιβάσεις «πακέτων» http://www.naftemporiki.gr/markets/blocktrades.asp .

Οι τιμές 129 μετοχές ενισχύονται, 67 καταγράφουν απώλειες και 51 παραμένουν σταθερές.

Από το χώρο της υψηλής κεφαλαιοποίησης ξεχωρίζει η μετοχή της Μotor Oil (2,26%), ενώ αντιθέτως η μετοχή της ΔΕΗ καταγράφει απώλειες 2,56%.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα