Georg Jensen: Ένα καλλιτεχνικό όραμα από τη Δανία - Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το κορυφαίο δανέζικο brand στη διάθεσή μας

Sponsored Content
Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020 13:00

Καθώς περνούν τα χρόνια, αυτό που συνειδητοποιούμε οι περισσότεροι είναι πως το να δίνεις, να προσφέρεις, να χαρίζεις έχει μεγαλύτερη αξία από το να λαμβάνεις. Ειδικά αυτές τις μέρες των γιορτών, η έννοια της προσφοράς βρίσκει την απόλυτη έκφρασή της. Το ερώτημα βέβαια είναι πάντα το ίδιο και επανέρχεται έντονο: τι δώρο να διαλέξω για τους αγαπημένους μου; Εδώ έρχεται μια άλλη παράμετρος που διέπει τις επιλογές. Η αξία. Και δεν αναφερόμαστε στην υλική αξία αλλά εκείνη που αφορά την διαχρονική αισθητική.

Σε όλα τα παραπάνω, η απάντηση έρχεται από τη χώρα του στυλ και της ποιότητας. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το μοναδικό δανέζικο brand είναι εδώ. Ο λόγος για το παγκοσμίου φήμης Σκανδιναβικό brand Georg Jensen που μπορείτε να ανακαλύψετε μοναδικές προτάσεις δώρων για εσάς και τους αγαπημένους σας, στο  www.georgjensen.gr.

Η ιστορία

Η ιστορία τou brand  και των δημιουργικών που μπορείτε να βρείτε εκεί έχει συμπληρώσει 100 χρόνια που σημαίνει πως η εμπειρία του παγκοσμίου φήμης Georg Jensen που ιδρύθηκε στην Κοπεγχάγη το 1904 είναι εδραιωμένη καθιστώντας το συνώνυμο της παράδοσης, της δεξιοτεχνίας, της εκλεπτυσμένης κατασκευής και φυσικά της διαχρονικής αισθητικής. Όταν η καλλιτεχνία και το ταλέντο συναντούν έναν άνθρωπο με όραμα, τον ιδρυτή της εταιρείας, Georg Jensen, είναι ακλόνητη η βάση που πάνω της στηρίζονται οι δημιουργίες Georg Jensen αλλά και εσείς με τις επιλογές σας. 

Ο σχεδιασμός

Κάθε iconic δημιουργία με το όνομα Georg Jensen που θα βρείτε στο  www.georgjensen.gr είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του brand με πρωτοποριακούς designers και καλλιτέχνες που έχουν διακριθεί στην εποχή τους. Το αποτέλεσμα είναι πως τόσο τα κοσμήματα όσο και τα είδη σπιτιού διακρίνονται για την μοναδικότητα στα σχέδιά τους. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που συχνά οι iconic δημιουργίες Georg Jensen, εκτίθενται στις μεγαλύτερες γκαλερί τέχνης σε όλο τον κόσμο. Όσο για την έμπνευση, αυτή προκύπτει από τις οργανικές μορφές της φύσης, κάτι που δεν συμβαίνει τυχαία: οι άνθρωποι πίσω από τις δημιουργίες περνούν το μήνυμα πως η εταιρεία δεσμεύεται στη συνεχή κορυφαία ποιότητα και την απαράμμιλη δεξιοτεχνία, ακριβώς όπως συμβαίνει και στη φύση!  

Τα υλικά και η διαδικασία

Για να φιλοτεχνήσουν τα έργα τους, οι designers χρησιμοποιούν εκθαμβωτικά πολύτιμα μέταλλα, όπως κίτρινο, λευκό ή ροζ χρυσό 18 kt και μασίφ ασήμι 925. Τα κοσμήματα είναι διακοσμημένα με αυθεντικά διαμάντια ή λαμπερούς πολύτιμους λίθους, ενώ η ίδια πολυτέλεια, συναντάται και στις συλλογές HOME. Εδώ τα σχέδια είναι minimal για να είναι διαχρονικά, ξεχωρίζει το σκανδιναβικό design το γνωστό για την λειτουργικότητά του και την ποιότητα εγγυώνται εξειδικευμένοι τεχνίτες που χρησιμοποιούν παραδοσιακές, δοκιμασμένες τεχνικές και υλικά υψηλής ποιότητας, όπως ανοξείδωτο ατσάλι, πορσελάνη και χειροποίητο γυαλί.

Info

Περιηγηθείτε στο www.georgjensen.gr και ανακαλύψτε υπέροχα δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Mπορείτε ακόμη, να παραγγείλετε τηλεφωνικά τα προϊόντα που επιθυμείτε στην Κεντρική διάθεση, τηλ: 210 3229688, Ερμού 7, Αθήνα.

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα