Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2007 10:04
UPD:10:22

Praxis International: «Σταθεροποιητικά αναμένεται να κινηθεί η εγχώρια κεφαλαιαγορά κατά την σημερινή συνεδρίαση, καθώς έχουμε εισέλθει σε περίοδο ανακοίνωσης εταιρικών αποτελεσμάτων, με την ουσιαστική έναρξή της κατά την τρέχουσα εβδομάδα, όπου αναμένονται οι ανακοινώσεις αποτελεσμάτων της Τράπεζας Κύπρου, της Εμπορικής Τράπεζας και της Τιτάν».

Fortius Finance: «Η υποαπόδοση του ΓΔ στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έναντι του XETRA DAX μπορεί να προβλημάτισε, αλλά δε μετέβαλλε το θετικό κλίμα που επικρατεί λόγω της κινητικότητας στον τομέα των συγχωνεύσεων & εξαγορών. Ως πιθανότερο σενάριο για σήμερα προκρίνουμε την κίνηση του ΓΔ αρχικά σε χαμηλότερα επίπεδα, με την περαιτέρω πορεία του να εξαρτάται από την ανάκαμψη της ζήτησης στις δεικταβρείς μετοχές.

»Από τεχνικής απόψεως η στήριξη εντοπίζεται στο ψυχολογικό όριο των 5,000 μονάδων και οι αντιστάσεις στις 5.080 και 5.220 μονάδες, με τη μεσοπρόθεσμη τάση να παραμένει θετική. Το ενδιαφέρον στο εξωτερικό αναμένεται να εστιασθεί στα αποτελέσματα των Merck (πριν τις 16:30) και American Express (μετά τις 23:00)».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα