Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2007 10:34

Proton Bank: «Αναμένουμε θετικό άνοιγμα για την εγχώρια αγορά, με την Τράπεζα Κύπρου να είναι στο επίκεντρο μετά την ανακοίνωση θετικών αποτελεσμάτων εχθές μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης».

Fortius Finance: «Τα καλύτερα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα της Τράπεζας Κύπρου και η αναβάθμιση των στόχων του επιχειρηματικού σχεδίου της Τράπεζας Πειραιώς για την περίοδο 2007-2010 διατηρούν αμετάβλητο το ενδιαφέρον των επενδυτών για το καταλυτικό τραπεζικό κλάδο, η πορεία του οποίου επί της ουσίας προκαλεί την υπεραπόδοση του ΓΔ έναντι των ξένων δεικτών.

»Ως πιθανότερο σενάριο για σήμερα προκρίνουμε την κίνηση του ΓΔ σε υψηλότερα επίπεδα αρχικά, με την πορεία του τραπεζικού κλάδου να καθορίζει το εύρος και την φορά της κίνησης. Από τεχνικής απόψεως ζητούμενο είναι η παραμονή του FTSE/ASE-20 πάνω από τις 2,672 μονάδες. Στο εξωτερικό, το ενδιαφέρον σε επίπεδο αποτελεσμάτων στις ΗΠΑ, αναμένεται να εστιασθεί κυρίως στις Exxon Mobil και 3Μ, αλλά και στις Ford Motor (14:00), Bristol-Myers Squibb, Dow Chemical, Aetna, Comcast, Raytheon (14:00) και Amgen (μετά τις 23:00)».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα