Για στρεβλή ενημέρωση και απόκρυψη στοιχείων κατηγορεί το Γ. Αλογοσκούφη το ΠΑΣΟΚ

Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2007 18:25

Για παραπληροφόρηση και προβολή εικονικής πραγματικότητας κατηγορεί η αρμόδια τομεάρχης του ΠΑΣΟΚ Βάσω Παπανδρέου τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Αλογοσκούφη, σχολιάζοντας τα στοιχεία που παρουσίασε σχετικά με τον επενδυτικό νόμο. http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/07/26/1362339.htm

Σύμφωνα με την κ. Παπανδρέου, ο κ. Αλογοσκούφης «παρέχει ελλιπή και στρεβλή ενημέρωση όταν αναφέρεται μόνον στις εγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων και δεν λέει τίποτα για το πόσες υλοποιήθηκαν. Αποκαλυπτικός όμως είναι ο προϋπολογισμός που ψήφισε η Ν.Δ. για το 2007. Τα χρήματα που προβλέπονται για επιχορηγήσεις το 2007 έχουν μειωθεί στο μισό σε σχέση με το 2006».

Επίσης, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι η σύγκριση του αριθμού των εγκρίσεων του νέου αναπτυξιακού νόμου με τον προηγούμενο που ίσχυε επί ΠΑΣΟΚ είναι παραπλανητική, γιατί αφορά ανόμοια πράγματα.

«Πράγματι η σύγκριση είναι καταλυτική: Με τον προηγούμενο νόμο δεν είχαμε απλώς εγκρίσεις επενδύσεων δηλαδή επενδύσεις στα χαρτιά, αλλά πραγματικές επενδύσεις. Σήμερα όσες ελάχιστες επενδύσεις γίνονται κοστίζουν στον Έλληνα πολίτη τριπλάσια χρήματα για κάθε νέα θέση απασχόλησης. Ο κ. Αλογοσκούφης σκοπίμως αποκρύπτει την αλήθεια επειδή δεν συμβαδίζει με την εικονική πραγματικότητα που ο ίδιος προτιμά» καταλήγει η κ. Παπανδρέου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα