Διαβάστε σήμερα στη «Ν»

Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2020 08:23
UPD:08:23

Θεόδωρος Σκυλακάκης: Από «κόσκινο» περνούν  τα στοιχεία των αιτήσεων  για τα κρατικά δάνεια
Εκτεταμένους ελέγχους σε επαγγελματίες που επιχείρησαν να καταστρατηγήσουν το μέτρο της επιστρεπτέας προκαταβολής προαναγγέλλει με συνέντευξη που παραχώρησε στη «Ν» ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης. Όπως αποκαλύπτει, εντοπίστηκαν περιπτώσεις επιτηδευματιών που επιδίωξαν να λάβουν μεγαλύτερη ενίσχυση, εμφανίζοντας ακόμη και... αρνητικούς τζίρους. 

Διαβάστε το

Προς ακύρωση προστίμων για τις συγκεντρωτικές
Νομοθετική ρύθμιση με την οποία θα «σβήνονται» τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν σε χιλιάδες επιχειρήσεις και επαγγελματίες για τις συγκεντρωτικές καταστάσεις του 2014, που αν και τις υπέβαλαν εμπρόθεσμα «τιμωρήθηκαν», επεξεργάζεται το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Διαβάστε το

Ευαγγελία Κοράκη: Με αυστηρά κριτήρια  η επιλογή εθελοντών  στις κλινικές μελέτες
Συχνά πυκνά το τελευταίο διάστημα ακούμε ότι το εμβόλιο της Χ εταιρείας δοκιμάστηκε σε 200 ή 1.000 εθελοντές. Ανακύπτουν όμως ερωτήματα. Πώς επιλέγονται οι εθελοντές-δοκιμαστές των εμβολίων και των φαρμάκων, ποια είναι η διαδικασία, αν αμείβονται και τι υπογράφουν στο έντυπο συγκατάθεσης. Σε όλα αυτά τα ερωτήματα απαντά η Ευαγγελία Κοράκη, πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου CRO’s (HACRO), πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Coronis Research Α.Ε.

Διαβάστε το

Επιστρεπτέες προκαταβολές και το 2021
Στις επιστρεπτέες προκαταβολές θα διαθέσει το υπουργείο Οικονομικών ένα μεγάλο μέρος από το διαθέσιμο κονδύλι των μέτρων στήριξης της επόμενης χρονιάς. Στο οικονομικό επιτελείο κάνουν ήδη τον πρώτο σχεδιασμό για το πλάνο στήριξης της αγοράς κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021, το οποίο αναμένεται να είναι εξίσου δύσκολο με το τέταρτο τρίμηνο του 2020. 

Διαβάστε το

Tέλη κυκλοφορίας με τον μήνα και το 2021
Ο υπ. Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας προανήγγειλε νομοθετική ρύθμιση

Διαβάστε το



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα