Nέοι πρόεδροι σε επτά Ταμεία

Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2007 10:53

Συνεχίστηκε η διαδικασία επιλογής των νέων Προέδρων των Διοικητικών Συμβουλίων των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης, αρμοδιότητας του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας. Κατά τις συνεδριάσεις των ειδικών επιτροπών επελέγησαν:

- Στο Ταμείο Ασφάλισης Προσωπικού ΟΤΕ, η κα. Αικατερίνη Ζαφείρη - Καμπίτση, πτυχιούχος πολιτικών επιστημών και πρώην Γενική Διευθύντρια του ΟΑΕΕ- ΤΑΕ.

- Στο Ταμείο Αρωγής Προσωπικού ΟΤΕ, ο κ. Κων/νος Παπανδρέου, πτυχιούχος μηχανολόγος μηχανικός και πρώην Διευθυντής του ΟΤΕ.

- Στο Ταμείο Σύνταξης Προσωπικού ΗΣΑΠ, ο κ. Γεώργιος Σπυρόπουλος, πτυχιούχος μηχανολόγος, μηχανικός της «Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.».

- Στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας Προσωπικού ΗΣΑΠ, ο κ. Ιωάννης Αγγελόπουλος, Δικηγόρος παρ΄ Αρείω Πάγω και πρώην Πρόεδρος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου «Μεταξά».

- Στο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Προσωπικού ΕΥΔΑΠ, ο κ. Χρήστος Τζούλης, καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

- Στο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Ηλεκτροτεχνιτών Ελλάδος, ο κ. Δήμος Κουρέτας, εκπαιδευτικός, πτυχιούχος πολιτικών επιστημών και Πρόεδρος του Ταμείου από το 2004 έως σήμερα.

- Στο Ταμείο Νομικών, ο κ. Νικόλαος Κουτρουμπής, Δικηγόρος παρ΄ Αρείω Πάγω και πρώην Αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα