Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2007 09:59

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά ακολουθώντας τις υπόλοιπες διεθνείς κινείται σε κρίσιμα επίπεδα. Οι επιχειρηματικές κινήσεις των τελευταίων εβδομάδων και οι ανακοινώσεις αποτελεσμάτων β’ τριμήνου αφήνουν αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια».

Fortius Finance: «Η αδυναμία του ΓΔ να αποστασιοποιηθεί από το διεθνές αρνητικό κλίμα έχει καταστεί προφανής στις τελευταίες συνεδριάσεις, όπου η επιφυλακτικότητα των επενδυτών σχετικά με τις τοποθετήσεις στην τρέχουσα φάση έχει αυξηθεί σημαντικά. Στα αρνητικά μπορούμε να κατατάξουμε την αύξηση της καθαρής συναλλακτικής δραστηριότητας πάνω από τα €550 εκ., ενώ στα θετικά τη διατήρηση του ΓΔ σε επίπεδο κλεισίματος πάνω από τη ζώνη στήριξης των 4.865-4.881 μονάδες.

»Ως πιθανότερο σενάριο για σήμερα προκρίνουμε την υποχώρηση του ΓΔ αρχικά (λόγω των απωλειών της Wall Street στη συνεδρίαση της Παρασκευής) και εν συνεχεία την προσπάθεια ανάκαμψής του σε θετικές περιοχές. Από τεχνικής απόψεως επιθυμητή είναι η κίνηση του FTSE/ASE-20 πάνω από τις 2.616 μονάδες. Σημεία αναφοράς για σήμερα θα είναι η πορεία του τραπεζικού κλάδου και των ξένων δεικτών. Το ενδιαφέρον στο εξωτερικό θα εστιασθεί στα αποτελέσματα της Verizon Communications (πριν της 16:30)».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα