Αχιλλεύς Τεχνική: Ανάληψη έργων 2,4 εκατ. ευρώ

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2007 13:03

Δύο νέα ιδιωτικά έργα, ο συνολικός προϋπολογισμός των οποίων ανέρχεται στο ποσό των 2,41 εκατ. ευρώ, προσέθεσε πρόσφατα στο κατασκευαστικό της αντικείμενο η εταιρία Αχιλλεύς Τεχνική ΑΤΕ.

Τα έργα αφορούν στην κατασκευή κτιριακών υποδομών για λογαριασμό των Ομίλων Elbisco ΑΒΕΤΕ στην Ελλάδα και Μαρινόπουλος στη Ρουμανία.

Πιο συγκεκριμένα, τα δύο νέα έργα που ανέλαβε να εκτελέσει η Αχιλλεύς Τεχνική ΑΤΕ είναι:

• Κατασκευή κτιρίου αποθήκης και κέντρου διανομής ετοίμων προϊόντων της Elbisco στο Πικέρμι Αττικής. Η επιφάνεια του κτιριακού συγκροτήματος φτάνει τα 4.800 τ.μ. και το έργο θα έχει αποπερατωθεί σε διάστημα 7 μηνών. Ο προϋπολογισμός του ανέρχεται στο 1,93 εκατ. ευρώ.

• Κατασκευή δύο καταστημάτων της αλυσίδας Marks & Spencer για λογαριασμό της Marinopoulos Romania SA, στις πόλεις Iasi και Cluj. Τα καταστήματα θα είναι έτοιμα σε διάστημα περίπου δύο μηνών και το κόστος κατασκευής τους είναι 480 χιλ. ευρώ. Το συγκεκριμένο έργο θα εκτελέσει η θυγατρική που διατηρεί η Αχιλλεύς Τεχνική ΑΤΕ στη Ρουμανία, Achilleus Constructions Romania Srl.

Aπό τις αρχές του έτους η Αχιλλεύς Τεχνική ΑΤΕ έχει αναλάβει έργα που ο συνολικός προϋπολογισμός τους ξεπερνά το ποσό των 10 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα το ανεκτέλεστο υπόλοιπο της επιχείρησης να διαμορφώνεται πλέον στο επίπεδο των 25 εκατ. ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα