Βαλκάν Εξπόρτ: Διακοπή βιομηχανικής δραστηριότητας στην ξυλεία

Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2007 14:56
UPD:14:58

Η Βαλκάν Εξπόρτ, θυγατρική του Ομίλου Μηχανική, διέκοψε τη βιομηχανική δραστηριότητά της στον τομέα της ξυλείας, ώστε να αναπτυχθεί στους τομείς της εμπορικής και οικιστικής αξιοποίησης ακινήτων (Real Estate) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Προς την κατεύθυνση αυτή η Βαλκάν Εξπόρτ ΑΕ προτίθεται παράλληλα με την μητρική εταιρεία να προχωρήσει σε επενδύσεις για την ανάπτυξη αστικών και μη ακινήτων και την κατασκευή μεγάλων οικιστικών μονάδων, ως και στην αξιοποίηση, διαχείριση και εκμετάλλευση αστικών και μη ακινήτων που ανήκουν στην εταιρεία ή σε τρίτους, με συμμετοχή σε επιχειρήσεις που έχουν τον ίδιο ή συναφείς σκοπούς, ως και σε επιχειρήσεις επενδύσεων σε ακίνητα. Η Βαλκάν Εξπόρτ συμμετέχει ήδη με σημαντικό ποσοστό στις εταιρείες του Ομίλου Μηχανική Ρωσίας, Μηχανική Αιγύπτου και Μηχανική Λευκορωσίας. Στην ελληνική αγορά η εταιρεία εξετάζει προτάσεις για την αξιοποίηση της ιδιόκτητης έκτασής της συνολικού εμβαδού 358.037 τετραγωνικών μέτρων στην Αγχίαλο Θεσσαλονίκης.

Η εταιρεία, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, έπειτα από την αξιολόγηση των υφιστάμενων ή τυχόν μελλοντικών προτάσεων, θα αποφασίσει την αξιοποίηση της έκτασης αυτής είτε σε συνεργασία, είτε μόνη της, με γνώμονα πάντα το βέλτιστο οικονομικό αποτέλεσμα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα