Στο δρόμο προς τη ΝΕΧΑ η Advanced Consulting

Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2001 14:50

Tην εισαγωγή της στη Νέα Χρηματιστηριακή Αγορά (ΝΕΧΑ) του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών προετοιμάζει η ADVANCED CONSULTING A.E., θυγατρική εταιρεία της UNISOFT, μετά τη θετική της αξιολόγηση από την Επιτροπή Αξιολόγησης Υποψηφιοτήτων Νέας Χρηματιστηριακής Αγοράς.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ADVANCED CONSULTING A.E, η Επιτροπή, στη συνεδρίασή της με αριθμό 4/15-2-2001 αποφάσισε ότι η εταιρεία συνάδει με τη φιλοσοφία της ΝΕΧΑ και έκανε κατ’ αρχήν δεκτή την υποψηφιότητά της. Θα ακολουθήσει κατάθεση του Επενδυτικού Σχεδίου της ADVANCED CONSULTING A.E. και η τελική απόφαση της Επιτροπής Αξιολόγησης.

Σημειώνεται, ότι η ADVANCED CONSULTING A.E. αποτελεί ένα από τα βασικά πιστοποιημένα κέντρα παροχής υπηρεσιών και υλοποίησης έργων πληροφορικής ιδιωτικού τομέα της UNISOFT, δραστηριοποιείται στην αγορά πληροφορικής από το 1992, και, όπως υπογραμμίζεται, με το πολυπληθές, εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει, η εταιρία έχει επιτύχει ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης, που της επιτρέπουν να υλοποιεί τα αναπτυξιακά της σχέδια άμεσα και αποτελεσματικά.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα