Intralot: Συμφωνία με Orglot για το Λόττο στη Ρωσία

Τρίτη, 07 Αυγούστου 2007 10:05

Την υπογραφή συμβολαίου με την εταιρεία ORGLOT -επίσημο διοργανωτή της Πανρωσικής Κρατικής Λοταρίας- για τη λειτουργία του Λόττο σε όλη τη Ρωσική επικράτεια, ανακοίνωσε η Ιntralot.

Η ORGLOT αναδείχτηκε διοργανωτής του έργου κατόπιν διαγωνισμού από το ρωσικό υπουργείο Αθλητισμού, Rossport, το οποίο είναι ο κάτοχος της σχετικής άδειας.

Στόχος της Πανρωσικής Κρατικής Λοταρίας είναι η ανάπτυξη της αγοράς παιχνιδιών τύπου Λόττο με την χρήση προηγμένων τεχνολογικών λύσεων που θα επιτρέψει την προσφορά στο κοινό της Ρωσίας τυχερών παιχνιδιών υψηλής ποιότητας, διαθεσιμότητας και αξιοπιστίας.

Το έργο που θα εκτελέσει η INTRALOT σε συνεργασία με την ORGLOT περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός δικτύου διανομής με περισσότερα από 16.000 τερματικά CORONIS της INTRALOT σε ολόκληρη την ρωσική επικράτεια, 4.000 εκ των οποίων θα εγκατασταθούν μέχρι το τέλους του έτους.

Η Intralot θα προμηθεύσει επίσης το κεντρικό σύστημα LOTOS διασφαλίζοντας τη δυναμική ανάπτυξη του δικτύου, το οποίο, βάσει της συμφωνίας, αναμένεται να φτάσει τα 40.000 σημεία.

H ORGLOT είναι θυγατρική της "Gazprombank", μια εκ των μεγαλύτερων τραπεζικών ιδρυμάτων στη Ρωσία και η 3η σε κατάταξη στην κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Η πελατειακή της βάση αποτελείται από 1,8 εκατομμύρια ιδιώτες και 40.000 εταιρείες. Η Gazprombank συμμετέχει επίσης στο μετοχικό κεφάλαιο της Belgazprombank στη Λευκορωσία. Για περισσότερες πληροφορίες: www.gazprombank.ru .



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα