Dionic: Από τις 5/9 η άσκηση του δικαιώματος μετατροπής ομολογιών σε μετοχές

Τρίτη, 07 Αυγούστου 2007 12:14

Στις 5.9.2007 θα μπορούν οι ομολογιούχοι της Dionic να ασκήσουν το δικαίωμα μετατροπής των ομολογιών σε μετοχές, αναφορικά με το Μετατρέψιμο Ομολογιακό Δάνειο (ΜΟΔ), ύψους 11 εκατ. ευρώ, με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης που έχει εκδώσει η εταιρεία με εκπρόσωπο των ομολογιούχων την τράπεζα Αlpha Bank, ανακοίνωσε η Dionic.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, οι ομολογιούχοι έχουν το δικαίωμα μετατροπής των ομολογιών σε μετοχές της Dionic μία εργάσιμη ημέρα ακολούθως κάθε μηνιαίας επετείου της ημερομηνίας εκκαθαρίσεως δηλαδή της 4 Αυγούστου 2006, καθ’ όλη την διάρκεια του δανείου έως και συμπεριλαμβανομένης της μηνιαίας επετείου η οποία προηγείται της ημερομηνίας λήξεως, δηλαδή της 4 Αυγούστου 2010. Οι ομολογιούχοι δύνανται να ζητούν τη μετατροπή των εν λόγω τίτλων σε μετοχές της Εταιρίας μόνο κατά την ανωτέρω ημερομηνία μετατροπής.

Από τη μετατροπή θα προκύψουν 11.000 κοινές ονομαστικές μετοχές μετά ψήφου ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ ανά 1 ομολογία μετατρέψιμη σε μετοχές αξίας τιμής εκδόσεως 10.000 ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΔΙΟΝ



Σχολιασμένα