Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Εκποιήσεις μετοχών της ΕΒΖ και της Sciens

Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2007 11:04
UPD:11:08

Την εκποίηση συνολικά 2.280 μετοχών της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης και της Sciens αποφάσισε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Συγκεκριμένα, στις 20 Αυγούστου θα εκποιηθούν 448 μετοχές, που προέρχονται από αδιάθετα κλασματικά υπόλοιπα, τα οποία προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της επισπεύδουσας εταιρείας ΕΒΖ. Για τη διενέργεια της εκποίησης η Επιτροπή διόρισε την εταιρεία ΑΤΕ Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του δύο τοις εκατό (2%).

Επίσης, στις 27 Αυγούστου θα εκποιηθούν 1.832 μετοχές, που προέρχονται από αδιάθετα κλασματικά υπόλοιπα, τα οποία προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της επισπεύδουσας εταιρείας Sciens Διεθνής Α.Ε. Για τη διενέργεια της εκποίησης διορίστηκε η εταιρεία Πειραιώς Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα