Profile: Συνεργασία με Expand για αποκλειστική διάθεση προϊόντων της

Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2007 11:37

Συμφωνία με τη διεθνή εταιρεία Expand Networks για αποκλειστική διάθεση σε Ελλάδα και Κύπρο της λύσης Expand Compass, υπέγραψε η επιχειρηματική μονάδα της Profile, Business Solutions.

Η λύση Expand Compass επιτρέπει αύξηση της απόδοσης των εφαρμογών δικτύου, βελτιστοποίηση της απόδοσης των WAN δικτύων, αυτοματοποίηση της εποπτείας και του ελέγχου τους με συνεχή λειτουργία των servers, ακόμα και όταν δεν είναι διαθέσιμοι, εξασφάλιση υψίστης ασφαλείας του δικτύου μέσω της διατήρησης της ακεραιότητας του καθώς και σημαντική μείωση του μηνιαίου κόστους και χρόνου διατήρησης των δικτύων.

Όπως επισημαίνει η Profile σε ανακοίνωσή της, η Expand Networks είναι η κορυφαία εταιρεία στον κόσμο, που βελτιστοποιεί και επιταχύνει τις εφαρμογές μεγάλων οργανισμών όπως οι τράπεζες αλλά και μεγάλων επιχειρήσεων του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, που εκτελούνται μέσω δικτύων υψηλού κόστους όπως τα δίκτυα ευρείας περιοχής (WAN).

Μεταξύ των πελατών της συγκαταλέγονται εταιρείες όπως: American Express, Honeywell, Colgate Palmolive, Citigroup, ING, Makro, BMW, Motorola, AIG, United States Department of Defense, κ.α.

Επίσης και νέοι πελάτες προστέθηκαν μέσω της Profile, η οποία συνεχίζει δυναμικά υλοποιήσεις σε τράπεζες, ασφαλιστικές και μεγάλους οργανισμούς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Ενδεικτικά, οι ελληνικές εταιρείες που χρησιμοποιούν την παραπάνω λύση από την Profile είναι η εταιρεία εξόρυξης μεταλλευμάτων LARCO, η Ζυθοποιία Mythos και τα Ελληνικά Καταστήματα Αφορολογήτων Duty Free.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΡΟΦ



Σχολιασμένα