Η Μaknan A.E. για την εμπλοκή του ονόματός της

Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2007 13:19

«Αστοχη, ανακριβής και ατεκμηρίωτη» χαρακτηρίζει η εταιρεία Μaknan την αναφορά του ονόματος της σε ανακοινώσεις άλλων παρόχων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών με αφορμή την «κόντρα» μεταξύ ΟΤΕ, ΕΕΤΤ και Tellas http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/08/08/1396810.htm , http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/08/09/1396947.htm , υποστηρίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία έχει την ευθύνη υποδοχής και εξυπηρέτησης εισερχομένων κλήσεων, καθώς και της ενημέρωσης των καταναλωτών σχετικά με τις ισχύουσες χρεώσεις. Όπως ,όμως, διευκρινίζει, «αν και έχει την ευθύνη της εξυπηρέτησης των εισερχομένων κλήσεων, δεν μπορεί να έχει ευθύνη για την έναρξη και πραγματοποίηση των κλήσεων αφού δεν έχει καμία συμβατική σχέση με τους τελικούς χρήστες και το κυριότερο δεν έχει καμία σχέση και ευθύνη για τον τερματικό τους εξοπλισμό».

Επίσης η Μaknan Α.Ε. δηλώνει κατηγορηματικά ότι «δεν έχει καμία σχέση με δικτυακούς τόπους ούτε με το περιεχόμενο που πιθανά αυτοί να προβάλλουν, αφού οι αρμοδιότητες και οι τεχνικές δυνατότητες της εταιρίας μας περιορίζονται στην υποδοχή και επαναδρομολόγηση των κλήσεων στα δίκτυα των συνεργατών μας».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα