Σύστημα οικιακής ηλεκτρικής καλωδίωσης από τη Μαράκ Ηλεκτρονική

Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2007 16:33
UPD:16:35

Στη διάδοση και επέκταση των συστημάτων ευρυζωνικότητας και για οικιακή χρήση, επιχειρεί να συμβάλλει η Μαράκ Ηλεκτρονική. Συγκεκριμένα, σε μέρη που δεν είναι εφικτή η ανάπτυξη δομημένης καλωδίωσης, η εταιρεία προσφέρει διασύνδεση των συσκευών με απλό τρόπο και σε ελάχιστο χρόνο, μειώνοντας δραστικά τα κόστη υποδομής και εργασιών.

Το σύστημα αυτό έχει την ικανότητα να μεταφέρει το ψηφιακό σήμα μέσα από την οικιακή ηλεκτρική καλωδίωση (220V), μετατρέποντας κάθε ηλεκτρική πρίζα σε σημείο σύνδεσης, ενώ εναλλακτικά μπορεί να χρησιμοποιήσει και τις πρίζες της τηλεόρασης.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, «η ΜΑΡΑΚ ως αναγνωρισμένος πάροχος τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού συνεχίζει τη συμβολή της στην ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας προβλέποντας τις επερχόμενες ανάγκες του Triple play, προμηθεύοντας την ελληνική και ξένη αγορά με την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων AV200 της Καναδικής εταιρείας CORINEX που είναι αναγνωρισμένη στη Διεθνή αγορά σαν τον μεγαλύτερο κατασκευαστή συστημάτων BPL-PLC. Επιπλέον τα 200Mbps της τεχνολογίας από την DS2, καταφέρνουν να υποστηρίζουν ποιοτικά απαιτητικές εφαρμογές όπως HD Video και να δικτυώνουν συσκευές όπως set top boxes, gaming consoles, pc, modems κ.λπ.»

Τέλος, η συνεχής ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων της Μαράκ υπόσχεται να εξυπηρετήσει τις επαγγελματικές και οικιακές ανάγκες που παράλληλα προκύπτουν με την εξέλιξη υπηρεσιών IPTV, VoIP και Broadband Internet.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα