Ίλυδα ΑΕ: Αποκλειστικό δικαίωμα μετάδοσης και διανομής του ALTER GLOBE

Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2007 18:49

Συμφωνία για το αποκλειστικό δικαίωμα μετάδοσης και διανομής τους προγράμματος ALTER GLOBE (δηλαδή του ελληνόφωνου τηλεοπτικού προγράμματος του Alter κατάλληλου προς μετάδοση και στο εξωτερικό) στις ΗΠΑ και στον Καναδά υπέγραψε η Ιλυδα Πλήροφορική ΑΕ με το Alter Channel.

Το συγκεκριμένο δικαίωμα περιλαμβάνει αφενός την μεταφορά του τηλεοπτικού σήματος του ALTER GLOBE από τις εγκαταστάσεις του Alter στα σημεία διανομής του σήματος σε ΗΠΑ και Καναδά και αφετέρου την περαιτέρω διανομή του τηλεοπτικού σήματος στον τελικό αποδέκτη-τηλεθεατή.

Η σύμβαση είναι 5ετούς διαρκείας και το καταβαλλόμενο οικονομικό αντάλλαγμα προς το Alter προσδιορίζεται ως ποσοστό επί των ετησίων εσόδων από συνδρομές και τις διαφημίσεις.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία, η Ιλυδα εισέρχεται δυναμικά στο συγκεκριμένο τομέα, και σκοπεύει ν' αξιοποιήσει την τεχνογνωσία που διαθέτει και να διασφαλίσει τις βέλτιστες συνθήκες μεταφοράς και διανομής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σημάτων σε χώρες του εξωτερικού που διαθέτουν πληθυσμιακά σημαντικό αριθμό ελληνόφωνων κοινοτήτων όπου παρουσιάζονται σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΛΥΔΑ



Σχολιασμένα