Εκτός λειτουργίας οι δείκτες Euro STOXX 600 και Euro STOXX 50

Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2020 11:11
UPD:11:16
REUTERS/RALPH ORLOWSKI

Οι ευρωπαϊκοί δείκτες Euro STOXX 600 και Euro STOXX 50 δεν κατάφεραν να εμφανίσουν τις τιμές ανοίγματος στις πρώτες σημερινές συναλλαγές, εξαιτίας «προβλημάτων στην είσοδο των δεδομένων», δήλωσε η ιδιοκτήτρια εταιρεία του δείκτη Qontigo στους πελάτες της.

«Η εισαγωγή των δεδομένων και ο υπολογισμός των δεικτών μας έχουν επηρεαστεί από προβλήματα στην είσοδο των δεδομένων», δήλωσε η Qontigo, το οποίο ανήκει στην Deutsche Boerse. Ο εκπρόσωπος του Qontigo δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διακοπή.

Η διακοπή μετά την εκτεταμένη διακοπή της Euronext τον περασμένο μήνα, επηρεάζει τις συναλλαγές από το Δουβλίνο και το Άμστερνταμ το Παρίσι και τη Λισαβόνα.

Στα διεθνή χρηματιστήρια υπήρξε μία σειρά από τεχνικά προβλήματα φέτος, όπως η αστοχία υλικού στο Χρηματιστήριο του Τόκιο, οι κυβερνοεπιθέσεις που έπληξαν το χρηματιστήριο της Νέας Ζηλανδίας και μια δυσλειτουργία λογισμικού στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εμπορικών συναλλαγών της γερμανικής Xetra, μία πλατφόρμα που επίσης τη διαχειρίζεται η Deutsche Boerse.

Πηγή: Reuters



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα