Στην «ευθεία» η συμφωνία μεταξύ FF - ομολογιούχων

Στα 14 εκατ. ευρώ «κλειδώνει» η ενδιάμεση χρηματοδότηση
Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 08:06
REUTERS/Costas Baltas

Από την έντυπη έκδοση

Της Σοφίας Εμμανουήλ
[email protected]

Δεν θα εξαντλήσει το deadline της 6ης Δεκεμβρίου η Folli Follie για να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τους ομολογιούχους πιστωτές της, καθώς μέσα στην επόμενη εβδομάδα ή το αργότερο τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου θα έχουν κλείσει οι εκκρεμότητες με τους τεχνικούς όρους του πολυσυζητημένου term sheet. 

Μάλιστα, η συμφωνία αναμένεται να περιλαμβάνει και τους όρους της σύμβασης για την ενδιάμεση χρηματοδότηση, η οποία τοποθετείται στο ύψος των 14 εκατ. ευρώ και φέρεται να έχει «κλειδώσει» με εξασφαλίσεις μη δεσμευμένα και άρα ρευστοποιήσιμα περιουσιακά στοιχεία, όπως το ακίνητο του Μινιόν, εκ των ελαχίστων που δεν έχουν δεσμευθεί από την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες. 

Τις δεσμεύσεις για κατάληξη σε συμφωνία εντός ολίγων ημερών ανέλαβε η διοίκηση της εταιρείας, με τον Γιώργο Σάμιο, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της FF Group, να εκφράζει την αισιοδοξία του για τις κυοφορούμενες εξελίξεις κατά την υποδοχή της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο Factory Outlet Αεροδρομίου. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες στο πλαίσιο της συνεργασίας της ομάδας με το πολυκατάστημα, ως επίσημου χορηγού της για την αγωνιστική 2020-21 και εν όψει του σημερινού αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στη Ναυτεμπορική

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα